Vahanen-yhtiöt ja Innovarch jatkavat yhteistyötään EMMAn kanssa | EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen merkittävimpiin taidemuseoihin.

Vahanen-yhtiöt ja Innovarch jatkavat yhteistyötään EMMAn kanssa

22.02.2018


Kiinteistö- ja rakennusalan konsulttikumppani Vahanen-yhtiöt ja konserniin kuuluva arkkitehtitoimisto Innovarch tuovat rakentamisen ja taiteen jälleen yhteen. Jo toisena vuotena peräkkäin Vahanen-yhtiöt ja Innovarch toimivat Espoon modernin taiteen museon EMMA PRO -yritysklubin jäsenenä ja sen kautta yhteistyökumppanina useissa eri taidetapahtumissa.

Innovarch on EMMAn uuden Futuromania - Designing Future Living -näyttelyn pääyhteistyökumppani. Näyttely perustuu Tapio Wirkkalan vuonna 1958 Brysselin maailmannäyttelyyn tekemään Asuminen vuonna 2000 –nimiseenehdotukseen. Näyttelyssä sukelletaan tutkimaan tulevaisuuden asumista.

Lisäksi Innovarch on mukana EMMAn yhteistyökumppanina näyttelykeskus WeeGeessä järjestettävässä Design-päivässä 15.9.2018. Tapahtuman tavoitteena on tuoda uudenlainen designtapahtuma pääkaupunkiseudulle.

Vahanen on myös EMMAn yhteistyökumppanina näyttelykeskus WeeGeessä järjestettävillä Lasten museofestareilla 17.-18.3.2018. Tapahtuman pääteemana on tänä vuonna rakentaminen ja asuminen. Vahanen pystyttää tapahtumaan leikkipisteen, jossa lapset rakentelevat Leikkiä laatoilla –taidepelillä sekä värien leikkiin perustuvilla pleksimuodoilla oman mielikuvituksensa siivittämänä.

Vahanen sponsoroi myös Slow Art Day -tapahtumaa 14.4.2018. Tuolloin EMMAssa vietetään kansainvälistä hitaan taiteen päivää. Luvassa on näyttelytilassa liikkuva nykyteatteriesitys, luovaa piirtämistä sekä kehon ja mielen huoltamista taiteen äärellä.

Vahasen ja EMMAn yhteistyö alkoi vuosi sitten yritysyhteistyön kautta. Silloin Vahanen oli mukana järjestämässä EMMA Talks -keskustelusarjaa, jossa käsiteltiin yhteiskunnallisia ja ihmisten elämään kietoutuvia teemoja, kuten ympäristöä ja arkkitehtuuria.

- Yhteistyö EMMAn kanssa toimi hienosti viime vuonna, joten olemme innolla mukana myös tänä vuonna. Erityisesti tämän vuoden asumisen teemoissa pääsemme kiinnostavalla visioimaan ja kokeilemaan, mitä asuminen ihmisille merkitsee, kuvailee Vahasen konsernijohtaja Risto Räty.

- Hienoa, että pääsemme syventämään yhteistyötämme Vahanen-yhtiöiden kanssa tällaisena vuonna, jolloin pureudumme futuristisiin asumisvisioihin ja kehitämme muutenkin designiin liittyviä tapahtumiamme. Yhteistyössä ajankohtaiset, monipuoliset sisältömme pääsevät myös aitoon dialogiin yritysmaailman kanssa, kommentoi EMMAn museonjohtaja Pilvi Kalhama.

 

Lisätietoja:

Susanna Vanhanen

Viestintä- ja markkinointipäällikkö

Vahanen-yhtiöt

Puh. 044 7688 363

susanna.vanhanen@vahanen.com

 

 

Esa Takala

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

Puh. 043 825 0021

esa.takala@emmamuseum.fi