Avoimet työpaikat | EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen merkittävimpiin taidemuseoihin.

Avoimet työpaikat

EMMA etsii vakituiseen työsuhteeseen näkemyksellistä

Markkinointi- ja viestintäpäällikköä

 

Markkinointi- ja viestintäpäällikkönä tehtävänäsi on kehittää ja johtaa EMMAn markkinointia ja viestintää sekä EMMA Shopia osana koko museon kehittymistä. Olet tiimin esimies ja kuulut johtoryhmään. Vastuullasi on EMMAn vaikuttavuuden kasvattaminen viestinnän keinoin, yhteyksien luominen ja yhteistyöverkostojen ylläpito.

Odotamme sinulta vankkaa käytännön kokemusta kotimaisesta ja kansainvälisestä markkinointiviestinnästä sekä uskallusta etsiä uusia tapoja toimia. Lisäksi edellytämme taidealan ja viestinnän syvällistä tuntemusta ja alan soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä soveltuvuutta vaativiin esimiestehtäviin ja johtoryhmätyöskentelyyn. Johtamisotteesi on valmentava ja ymmärrät asiantuntijoiden johtamisen näkökulmat antaen tilaa ideoille ja ajatuksille. Luot tiimillesi vision, jota kohti kuljette yhdessä.

Arvostamme esiintymiskykyä, ratkaisukeskeistä otetta työhön, hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta sekä sosiaalista tilannetajua.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan monipuolisiin ja haastaviin kansainvälisiin työtehtäviin dynaamisessa työyhteisössä.

Jos haluat osallistua EMMAn kehittämiseen, täytä hakemuslomake osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?86bd7845. Liitä mukaan myös vapaamuotoinen hakemus ja cv. Palkkaus EMMAn palkkataulukon mukaisesti.

Paikka täytetään sopivan kandidaatin löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Mirva Mölsä  p. 046 877 2304

 

 

 

Voit halutessasi jättää meille avoimen työ- tai harjoitteluhakemuksen tästä linkistä https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?090230c2. Luemme kaikki avoimet hakemukset läpi heti niiden saavuttua, ja olemme tarpeen tullen yhteydessä. Huomioimme vain tämän lomakkeen kautta lähetetyt hakemukset.

Kirjoitathan hakemukseesi kuvauksen tehtävistä joista olet kiinnostunut. Mikäli haet työharjoittelupaikkaa, kerrothan myös harjoittelun ajankohdan, työajan sekä muut oleelliset tiedot.