DESIGN + WEEGEE: DESIGNIIN JA ARKKITEHTUURIIN KESKITTYVÄ UUSI TAPAHTUMAPÄIVÄ WEEGEELLÄ | EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen merkittävimpiin taidemuseoihin.

DESIGN + WEEGEE: DESIGNIIN JA ARKKITEHTUURIIN KESKITTYVÄ UUSI TAPAHTUMAPÄIVÄ WEEGEELLÄ

05.06.2018

 

Näyttelykeskus WeeGeen uusi design- ja arkkitehtuuritapahtuma la 15.9.2018 klo 11-17 tarjoaa tuoreita näkökulmia, inspiroivia puheenvuoroja ja osallistavia työpajoja. Tapahtuman keskiössä on koko päivän mittainen, muotoilua käsittelevä keskusteluohjelma, jonka juontaa Kasper Strömman. Ääneen pääsevät mm. arkkitehti Henna Helander, Futuro-asiantuntija Marko Home, muotoilijaduo Raivio & Bumann ja muotoilukasvatuksen asiantuntija Mari Savio.

Työpajoissa tehdään vinksahtaneita asetelmia Freakebana-hengessä ja suunnitellaan pakkausmuotoilua. Lisäksi Tapiola LAB -pajassa pääsee suunnittelemaan tulevaisuuden Tapiolaa. Ohjelmassa myös opastettuja kierroksia näyttelyihin ja WeeGeen arkkitehtuuriin sekä muotoilusuunnistus ja kaupunkikävelyitä Tapiolaan.
Designa, Designia! -arviointitilaisuudessa on asiantuntija arvioimassa moderneja kodin designesineitä.

Tapahtuman aikana on viimeinen mahdollisuus vierailla 50-vuotisjuhlia viettävässä Futuro-talossa ennen talviteloille siirtymistä. Lisäksi museoiden näyttelyt tarjoavat muotoilua, taidetta ja historiaa tuhansien neliöiden edestä.

Tapahtuman järjestäjää WeeGeen toimijat: EMMA – Espoon modernin taiteen museo, Espoon kaupunginmuseon KAMU, Suomen Kellomuseo, Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä, Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut, Espoon kuvataidekoulu ja Suomen muotoilukasvatusseura ry.

Tapahtuma on osa Helsinki Design Weekin ohjelmistoa. Muutokset mahdollisia, ohjelman päivittymistä voi seurata: www.weegee.fi/design

Yhteistyössä: Innovarch ja Image

Design + WeeGee
La 15.9.2018 klo 11-17
Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, Tapiola

Tapahtumaan osallistuminen sisältyy WeeGeen pääsylipun hintaan!
#designweegee

Lehdistökuvat: https://kuvat.emma.museum/kuvat/Lehdistokuvat-Press/EMMA/
Salasana: emmamuseum

Lisätietoa:
Ingrid Orman, tuottaja, EMMA – Espoon modernin taiteen museo
+358 (0)43 8268724, ingrid.orman@emmamuseum.fi

 

EMMA – Espoon modernin taiteen museo sijaitsee Näyttelykeskus WeeGeellä Espoon Tapiolassa. EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta profiloituu kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen sekä designiin. Arkkitehtonisesti vaikuttavassa professori Aarno Ruusuvuoren suunnittelemassa rakennuksessa sijaitsevat EMMAn näyttelytilat ovat pinta-alaltaan Suomen suurimmat. Pelkistetty moderni arkkitehtuuri tukee EMMAn, Saastamoisen säätiön ja Tapio Wirkkala Rut Bryk Säätiön kokoelmien sekä vaihtuvien näyttelyiden kokemuksellista esittämistä.