EMMA Talks | EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen merkittävimpiin taidemuseoihin.

EMMA Talks

30.06.2018

EMMA Talks on taiteesta kiinnostuneille suunnattu luento- ja keskustelusarja, jonka aiheet nousevat EMMAn ajankohtaisista näyttelyistä. Sarja nostaa esiin yhteiskuntaan ja elämään liittyviä teemoja taiteen ilmiöiden avulla. Se kertoo taiteesta ajankohtaisesti yleisön omaan kokemuspohjaan nojaten. 


Ke 30.5. klo 17.30–18.30
MAALAUSTAITEEN UUDISTAJA JOHN KØRNER

Tilaisuudessa pureudutaan tanskalaisen nykytaiteilijanJohn Kørnerin taiteeseen. Taiteilijaa haastattelee Etelä-Tapiolan lukion opiskelijat Maria del Mar Garcia Sierra ja Eric Rojas-Holmquist. Tilaisuuden moderoi näyttelyn kuraattori, intendentti Arja Miller.
Keskustelu käydään englanniksi.
 

EMMA Talks jatkuu myös kesäkuun 6.–27.6. keskiviikkoina klo 17.30–19.00! Kesäyliopiston ja EMMAn yhteisessä EMMA Talks Goes Kesäyliopisto: Surrealismin sävyt -luentosarjassa syvennytään surrealismiin eri näkökulmista vierailevien asiantuntijoiden johdolla. 

Luentosarja kytkeytyy EMMAn näyttelyihin Meret Oppenheim: Mielen peilit sekä No Ordinary Moments. Luennot nostavat esiin surrealismin erilaisia sävyjä aivan kuten näyttelytkin: Oppenheimin omaperäinen, älyllisen leikkisä ja kokeileva taide kohtaa nykytaiteilijoiden sadunomaisen ja arjesta poikkeavan todellisuuden. Luentosarja ravistelee käsitystämme muodosta, tilasta ja ajasta nostaen keskiöön vertauskuvallisen ja tiedostamattoman, sattuman ja mielen oivallukset.

Lue lisää ja ilmoittaudu Kesäyliopiston sivuilla 30.5. mennessä: 
www.kesäyliopistohki.fi

Muutokset mahdollisia.

Osallistuminen museolipun hinnalla. EMMA Talks on ilmainen opiskelijoille. Lisäksi Museokortilla, Kaiku-kortilla ja EMMA-klubin kortilla ilmainen pääsy.
 

EMMAn tapahtumat.

 

EMMA Talks from EMMA Espoo Museum of Modern Art on Vimeo.