Avoimet työpaikat | EMMA - Espoo Museum of Modern Art

EMMA - Espoo Museum of Modern Art

EMMA - Espoo Museum of Modern Art is one of the biggest museums in Finland.

Avoimet työpaikat

EMMA etsii taidealan opiskelijaa

työharjoitteluun

Harjoittelijana tehtävänäsi on Outi Pieskin näyttelyn avautumiseen liittyvät avustavat tehtävät, kuten koordinoivat tehtävät, tiedonhaku ja julkaisun toimitukseen liittyvät avustavat tehtävät sekä näyttelytiimin muut yleiset tehtävät. Työskentelet yhdessä näyttelyn kuraattorin ja näyttelyintendentin kanssa.

Odotamme sinulta taidealan tuntemusta, sisällöllisten kokonaisuuksien omaksumista sekä kykyä niistä viestimiseen ymmärrettävällä tavalla. Tehtävä edellyttää huolellista ja tehokasta työotetta, hyvää suomen ja englannin kielellistä ilmaisukykyä sekä O365 ympäristön omaksumista päivittäisenä työvälineenä.

Arvostamme ratkaisukeskeistä otetta työhön, hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta sekä sosiaalista tilannetajua.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua dynaamisen taidemuseon näyttelyprosessiin innostavassa työyhteisössä.

Harjoittelun kesto on 3kk (tai sopimuksen mukaan), mieluiten ajalla elokuu – lokakuu 2018. Harjoittelun ehtona on harjoittelutuen saaminen.

Täytä hakemuslomake 20.3.2018 mennessä. Liitä mukaan myös vapaamuotoinen hakemus ja cv. Palkkaus 1500e/kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa intendentti Arja Miller 050 336 1980 maanantaina 5.3.2018 klo 9-11 sekä keskiviikkona 7.3.2018 klo 14-16.

 

 

 

 

 

Voit halutessasi jättää meille avoimen työ- tai harjoitteluhakemuksen tästä linkistä https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?090230c2. Luemme kaikki avoimet hakemukset läpi heti niiden saavuttua, ja olemme tarpeen tullen yhteydessä. Huomioimme vain tämän lomakkeen kautta lähetetyt hakemukset.

Kirjoitathan hakemukseesi kuvauksen tehtävistä joista olet kiinnostunut. Mikäli haet työharjoittelupaikkaa, kerrothan myös harjoittelun ajankohdan, työajan sekä muut oleelliset tiedot.