Lontoon National Portrait Galleryssa avautuva Michael Jackson: On the Wall on EMMAn 2019 päänäyttely | EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen merkittävimpiin taidemuseoihin.

Nyt se on julkista, että huomenna Lontoon National Portrait Galleryssa avautuva Michael Jackson: On the Wall on EMMAn vuoden 2019 päänäyttely!

Michael Jackson: On the Wall esittelee yli 40 kansainvälistä eturivin taiteilijaa Andy Warholista Isaac Julieniin ja Isa Genzkeniin, jotka ovat teoksissaan tutkineet Michael Jacksonin elämän ja taiteen merkitystä kulttuuriimme ja ajatteluumme, ja inspiroituneet itse Michael Jacksonista.

Näyttely on Lontoon National Portrait Galleryn tuottama, ja sen on kuratoinut NPG:n johtaja Dr. Nicholas Cullinan. Michael Jackson: On the Wall on tuotettu yhteistyössä Michael Jacksonin perikunnan kanssa.

Näyttely avautuu Lontoossa kesällä 2018, vuonna, jolloin Michael Jackson olisi täyttänyt 60 vuotta. Lontoon jälkeen näyttely kiertää Pariisin Grand Palais’n ja Bonnin Bundeskunsthallen kautta EMMAan; jossa se avataan elokuussa 2019.

Michael Jackson: On the Wall 28.6.-21.10.2018, National Portrait Gallery

An Illuminating Path by David LaChapelle 1998. Courtesy of the artist © David LaChapelle