EMMAn julkaisu voittajaksi Saksan Red Dot Awardseissa | EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen merkittävimpiin taidemuseoihin.

EMMAn julkaisu voittajaksi Saksan Red Dot Awardseissa

17.08.2016


EMMA - Espoon modernin taiteen museon
Kosketus-näyttelyjulkaisu on voittanut arvostetun Red Dot Award -palkinnon Communication Design -sarjassa Saksassa. Palkitun julkaisun graafisesta suunnittelusta vastasi designtoimisto Kuudes Kerros. Julkaisu toteutettiin yhteistyössä Saastamoisen Säätiön kanssa.
 
Kosketus on EMMAn uudistunut Saastamoisen säätiön kokoelmanäyttely. Ihmisyyttä eri teemoin lähestyvä näyttely esittelee suomalaista ja kansainvälistä nykytaidetta ajankohtaisesti.

Julkaisussa näyttelyn teoksia lähestytään erilaisista näkökulmista. Teoksista kertovat EMMAn työntekijät, eri alojen asiantuntijat, taiteilijat ja museokävijät. Julkaisua on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Salasana: emmamuseum
Salasana: emmamuseum
 
Lisätietoja:
Tony Eräpuro, Senior Designer, Kuudes Kerros
Tony.erapuro@kuudes.fi , p. 044 048 8917
 
Esa Takala, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, EMMA
Esa.takala@emma.museum , p. 043 825 0021
 

EMMA - Espoon modernin taiteen museo on yksi Suomen merkittävimmistä taidemuseoista. EMMAn näyttelytilat on jaettu Saastamoisen säätiön taidekokoelman sekä vaihtuvien näyttelyiden kesken. EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta profiloituu kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen sekä designiin. EMMA sijaitsee Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä.