Saara Suojoki EMMAn markkinointi- ja viestintäpäälliköksi | EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen merkittävimpiin taidemuseoihin.

Saara Suojoki EMMAn markkinointi- ja viestintäpäälliköksi

20.03.2018

Espoon taidemuseosäätiö on nimittänyt EMMA – Espoon modernin taiteen museon uudeksi markkinointi- ja viestintäpäälliköksi FM Saara Suojoen (s. 1975). Hän aloittaa tehtävässään 15.4.2018.

Suojoki siirtyy tehtävään Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan viestintä- ja markkinointipäällikön tehtävistä. Suojoki on aiemmin työskennellyt Helsingin taidemuseo HAMissa sekä Ateneumin taidemuseossa. HAMissa Suojoki vastasi mm. markkinoinnista, viestinnästä ja yritysyhteistyöstä sekä johti menestyksekkäästi brändiuudistusta.

”EMMA on yksi kiinnostavimmista ja keskeisimmistä taidemuseoistamme, ja siellä on moni asia hyvällä mallilla. Odotan kovasti, että pääsen kehittämään kokonaisvaltaista museokokemusta yhdessä EMMAn asiantuntevan henkilökunnan kanssa, ja tuomaan siihen mukaan oman osaamiseni brändäämisestä ja erilaiset kohderyhmät tavoittavasta markkinointiviestinnästä.” Saara Suojoki

Lisätietoja:

Saara Suojoki, markkinointi- ja viestintäpäällikkö
saara.suojoki@emmamuseum.fi (15.4.2018 alkaen), +358 40 841 2621

Pilvi Kalhama, museonjohtaja
pilvi.kalhama@emmamuseum.fi, +358 40 533 4070

Lehdistökuva: https://kuvat.emma.museum/kuvat/Lehdistokuvat-Press/Saara+Suojoki/
Salasana: emmamuseum

Espoon Tapiolassa sijaitsevan EMMA – Espoon modernin taiteen museon kokoelma- ja näyttelytoiminta profiloituu kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen sekä designiin. Arkkitehtonisesti vaikuttavassa professori Aarno Ruusuvuoren suunnittelemassa WeeGee-talossa sijaitsevat EMMAn näyttelytilat ovat pinta-alaltaan Suomen suurimmat. Puhdaslinjainen moderni arkkitehtuuri tukee EMMAn, Saastamoisen säätiön ja Tapio Wirkkala Rut Bryk Säätiön kokoelmien sekä vaihtuvien näyttelyiden kokemuksellista esittämistä.