AV-museomestari

Daniel Buren, Voile/Toile – Toile/Voile -teoksen purjeiden installointia EMMAssa 2022. © Paula Virta / EMMA

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen 12.12.2022-22.6.2023 väliselle ajalle mediataiteeseen erikoistunutta AV-MUSEOMESTARIA.

Vuonna 2006 toimintansa aloittanut EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen suurimpiin taidemuseoihin ja sitä ylläpitää EMMA-taidemuseosäätiö sr. EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta on profiloitunut kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen ja designiin. EMMA sijaitsee Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä.

Museomestarin päävastuualueet ovat mediateosten asennukset ja ylläpito sekä AV-laitteiden kokonaishallinnointi. Lisäksi museomestarin tehtäviin kuuluu museo- ja näyttelytekniikasta, valaistuksesta ja museoturvallisuudesta huolehtiminen, näyttelyiden pystytys, taideteosten varastointi, pakkaus ja kuljetukset sekä materiaalihankinnat. Kiinnostus mediateosten säilytys- ja ohjelmointiratkaisuihin, teknisen piirtämisen hallinta ja aiempi taidemuseokokemus katsotaan eduksi. Arvostamme ICT-ympäristöjen (esim. O365, Windows, OsX) ylläpitokokemusta toimistoympäristössä.

Museomestarilta odotamme soveltuvaa koulutusta, monipuolista kokemusta yllä mainituista tehtävistä sekä tarvittaessa kykyä projektinjohtotehtäviin. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää organisointitaitoa, itseohjautuvuutta, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, innovatiivisuutta, muutosjoustavuutta sekä pitkäjänteisyyttä asioiden loppuun viemiseen. Suomen kielen lisäksi työ edellyttää käytännön englanninkielen taitoa.

EMMAn museotekniikka tunnetaan laadukkaista ja alaa uudistavista toimintatavoista. Jos haluat kehittyä – et pysähtyä, täytä hakemus 30.10.2022 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja CV. Palkkaus EMMAn palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työsuhde alkaa 12.12.2022. Työaika on Museoiden työehtosopimuksen mukaisesti 36,25 tuntia / vko. Esihenkilönä toimii tuotantopäällikkö.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Sami Supply Puh. 043 826 9214
24.10., 26.10. ja 27.10. klo 15–16.

Tämä ilmoitus on julkaistu vain suomeksi.