Digiassistentti

Vuonna 2006 toimintansa aloittanut EMMA - Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen suurimpiin taidemuseoihin ja sitä ylläpitää EMMA-taidemuseosäätiö sr. EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta on profiloitunut kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen ja designiin. EMMA sijaitsee Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä. EMMA oli Vuoden museo 2018.

EMMA etsii määräaikaiseen työsuhteeseen DIGIASSISTENTTIA

Etsimme kokoelmatiimiin kehittämisorientoitunutta digiassistenttia, jolla on kokoelmahallintaan ja luettelointiin liittyvää osaamista. Digiassistentin tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa EMMAn kokoelmien saavutettavuus Finnan kautta. EMMA on saanut tähän tarkoitukseen erityisavustuksen Opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Tehtävään kuuluu projektisuunnittelun ja priorisointien työstämisen lisäksi kokoelmahallintajärjestelmään liittyvää käytännön työtä ja sidosryhmäyhteistyötä. Edellytämme erinomaisia tiimityöskentelytaitoja, ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta, hyviä suullisia ja kirjallisia taitoja sekä kielellistä tarkkuutta. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta järjestelmällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä, mutta myös itsenäistä työskentelyä. Sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus ja kokemusta museotyöstä. Arvostamme kuvataide-ja muotoilukentän sisältöjen tuntemusta. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän energisessä ja kehittyvässä museossa sekä ikkunan kiinnostaviin kokoelmasisältöihin.

Mikäli haluat olla mukana tekemässä yhdestä Suomen merkittävimmästä taidemuseosta vieläkin merkittävämpää, hae paikkaa ja täytä hakulomake 16.02.2020 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja CV. Palkkaus EMMAn palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävä on määräaikainen maksimissaan vuoden kestävä riippuen aloitusajankohdasta. Työsuhde alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 7.2. ja 14.2. klo 10-11 intendentti Henna Paunu puh. 043 824 6354.