HR-asiantuntija

© Paula Virta / EMMA

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen HR-ASIANTUNTIJAA, jolla on silmää niin yksityiskohdille kuin laajoille asiakokonaisuuksille.

Vuonna 2006 toimintansa aloittanut EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen suurimpiin taidemuseoihin ja sitä ylläpitää EMMA-taidemuseosäätiö sr. EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta on profiloitunut kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen ja designiin. EMMA sijaitsee Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen, taiteen voimasta syntyvien vahvojen kokemusten ja tilallisten elämysten työympäristön. Pääset tekemään työtä itsenäisessä ja EMMAlaisille tärkeässä asiantuntijaroolissa, jonka työnkuva on monipuolinen ja kehittyvä.

Sen lisäksi, että

 • tuet EMMAn esihenkilöitä ja henkilöstöä työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä ja HR-prosesseissa,
 • toimit ulkoisen palkanlaskennan yhteyshenkilönä,
 • vastaat tietojen ylläpidosta HR-järjestelmissä sekä raportoinnista
 • ja toimit työterveyshuollon yhteyshenkilönä,

tehtäviisi kuuluu myös muun muassa

 • EMMAn sisäisten tapahtumien ideointi ja koordinointi,
 • rekrytoinneissa ja rekrytointimarkkinoinnissa avustaminen,
 • uusien emmalaisten perehdytysten koordinointi,
 • osaamisen ja oppimisen kehittämisessä tukeminen,
 • henkilöstön työhyvinvointipalveluiden hallinnointi ja kehittäminen,
 • työsuojelutoimikunnan toiminnan koordinointi,
 • sekä hallinnon muihin projekteihin osallistuminen vahvuuksiesi ja osaamisesi mukaan.

Sinulla on jo laaja-alaista kokemusta HR- tehtävistä, mutta olet myös itse valmis opettelemaan ja omaksumaan uutta. Prosessien digitalisointi ja erilaisten järjestelmien hyödyntäminen on sinulle tuttua tekemistä. Motivoidut laadukkaasta ja nykyaikaisin menetelmin toteutetusta HR-tekemisestä.

EMMAn arvoihin ja tulevaisuuden suuntaan voit tutustua täällä.

Olet valmis ottamaan HR-asioissa aktiivisen otteen esihenkilöiden ja henkilöstön suuntaan. Työskentelet pitkäjänteisesti, mutta rohkenet hyödyntää myös luovuuttasi. Pystyt tarvittaessa toimimaan nopeassakin aikatauluissa ja hoitamaan asioita huolellisesti. Sinulla on vahvat viestintä-, yhteistyö- ja organisointitaidot. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta palkkahallinnon yhteyshenkilönä toimisesta ja työehtosopimuksen tulkinnasta sekä järjestelmien pääkäyttäjäroolista. Tehtävässä on eduksi aiempi kokemus työterveyshuollon yhteistyön koordinoinnista ja työhyvinvoinnin kehittämisestä.

Arvostamme halua sitoutua EMMAan sekä aitoa kiinnostusta taide- ja kulttuurialaa kohtaan. Työ ei ole tie sisällöntuotannon puolelle, mutta kiinnostuksesta ja ymmärryksestä alaa kohtaan on hyötyä.

Jos haluat kehittyä – et pysähtyä, täytä hakulomake 30.10.2022 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoivomus.

Työsuhde alkaa 1.12.2022 tai sopimuksen mukaan. Työaika on Museoiden työehtosopimuksen mukaisesti 36,25 tuntia / vko. EMMAssa työskentelemme hybridimallilla. Esihenkilönä toimii museonjohtaja.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Virva Suikkanen
Pe 14.10. klo 14-15
To 19.10. klo 11-12
Ti 25.10. klo 9-10,
puh. 0503688757. Voit laittaa kysymyksiä myös sähköpostitse, virva.suikkanen@emmamuseum.fi.

Palkkaus EMMAn palkkausjärjestelmän mukaan.

Tämä ilmoitus on julkaistu vain suomeksi.