Markkinointi­viestinnän suunnittelija

© Paula Virta / EMMA

Vuonna 2006 toimintansa aloittanut EMMA - Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen suurimpiin taidemuseoihin ja sitä ylläpitää EMMA-taidemuseosäätiö sr. EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta on profiloitunut kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen ja designiin. EMMA sijaitsee Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä.

EMMA etsii vakituiseen työsuhteeseen MARKKINOINTIVIESTINNÄN SUUNNITTELIJAA

Markkinointiviestinnän suunnittelija työskentelee markkinointiviestinnän tiimissä, joka vastaa taidemuseon markkinoinnista, viestinnästä, verkkoviestinnästä, sosiaalisesta mediasta, graafisesta suunnittelusta, yritysyhteistyöstä, valokuvauksesta ja museokaupan toiminnasta. Tiimin esihenkilönä toimii markkinointi- ja viestintäpäällikkö.

Etsimme monipuolista viestinnän osaajaa, jolla on kokemusta mediasuhteiden ylläpitämisestä ja hoitamisesta kotimaassa ja kansainvälisesti. Sinulla on myös kokemusta verkkoviestinnästä ja sosiaalisen median hyödyntämisestä markkinointiviestinnässä niin kehittämisen kuin käytännön toteuttamisen tasolla. Seuraat aktiivisesti sosiaalisen median trendejä sekä verkkoviestinnän kehittymistä ja tuot ideoita hyödyntämisestä työyhteisöön. Sinulla on kokemusta WordPress-pohjaisten verkkosivujen käytöstä. Edellytämme hyviä suullisia ja kirjallisia taitoja ja kielellistä tarkkuutta sekä kykyä viestiä eri medioissa erilaiset kohderyhmät huomioiden. Arvostamme vaikuttajaviestinnän ja sponsoroinnin osaamista.

Olet vastuuntuntoinen, ratkaisukeskeinen ja yhteistyötaitoinen tiimityöntekijä, joka työskentelee tarvittaessa joustavasti, nopeassa tahdissa ja paineen alla. Viestinnän suunnittelija tekee tiivistä yhteistyötä tiimin lisäksi museon kaikkien osastojen kanssa. Arvostamme innovatiivista otetta ja innostusta sisältöjen luomiseen EMMAn toiminnasta markkinointiviestinnän eri kanaviin. Sinulla on kykyä organisoida ja koordinoida hankkeita, pitää yllä yhteyksiä yhteistyötahoihin ja olet järjestänyt markkinointiviestinnän sidosryhmätilaisuuksia. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta itseohjautuvuutta, muutosjoustavuutta sekä pitkäjänteisyyttä asioiden loppuun viemiseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemusta viestinnän tehtävistä. Suomen kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisusi on erinomaista eivätkä englanti ja ruotsikaan tuota ongelmaa. Muu kielitaito on eduksesi. Työkokemus kulttuurin parissa katsotaan eduksi.

Mikäli haluat olla mukana tekemässä yhdestä Suomen merkittävimmistä taidemuseoista vieläkin vaikuttavampaa, hae paikkaa ja täytä hakulomake ohessa olevasta linkistä ma 8.3.2021 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja CV. Palkkaus EMMAn palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Saara Suojoki puh. 040 841 2621 ma 1.3. klo 11-12 ja pe 5.3. klo 10-11.