Museokaupan myyjä

Etsimme vahvistusta myyntihenkiseen ja iloiseen museokauppatiimiimme. Haemme museokaupan myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Viikoittainen tuntimäärä on 36h 15min sisältäen säännöllistä viikonloppu- ja iltatyötä museon aukioloaikojen mukaisesti.

Vuonna 2006 toimintansa aloittanut EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen suurimpiin taidemuseoihin ja sitä ylläpitää EMMA-taidemuseosäätiö sr. EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta on profiloitunut kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen ja designiin. EMMA sijaitsee Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä. EMMA Shop on palveleva museokauppa Näyttelykeskus WeeGeellä ja verkossa. Museokaupan tiimi on osa EMMAn markkinointiviestinnän tiimiä. EMMA Shopilla on tärkeä rooli olla rakentamassa museon brändiä tarjoamalla laadukasta asiakaskokemusta sekä sisältöä.

MUSEOKAUPAN MYYJÄ

Huolehdit myymälän perusrutiinien ylläpidosta osana päivittäistä työtäsi. Sinulla on kykyä toteuttaa myynninedistämistä myymälämarkkinoinnin keinoin ja olet idearikas kokeilija. Loihdit myymälään myyntiä edistävät mainokset ja toteutat tuotekampanjat niin myymälään kuin verkkokauppaamme. Nautit asiakaspalvelusta ja otat rohkeasti kontaktia asiakkaisiin. Pidät tärkeänä tuntea myymäsi tuotteet ja olet auttamassa asiakasta löytämään parhaimman mahdollisen vaihtoehdon. Sinulla on kykyä ja kiinnostusta kuunnella ja keskustella asiakkaiden kanssa näyttelykeskuksen laajoista taide- ja kulttuurisisällöistä. Olet ongelmanratkaisutaitoinen ja sinulla on aktiivinen ja itsenäinen työote, mutta nautit myös tiimityöstä ja yhdessä onnistumisesta. Sinulla on visuaalista silmää ja omaat vahvan tekemisen meiningin.

Arvostamme kaupallista koulutusta, asiakaspalvelukokemusta erikoiskaupan alalta sekä InDesign ja Photoshop osaamista. Pystyt palvelemaan asiakkaita englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme uniikin työympäristön sekä kehittymismahdollisuuksia mukavassa työyhteisössä.

Jos kiinnostuit ja tunnistit itsesi niin täytä hakemuslomake viimeistään 15.9.2019. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, jossa vakuutat meidät asiakaspalvelu- ja somistustaidoillasi. Liitä mukaan myös cv sekä 2 kuvaa omista onnistuneista myymäläsomistuksistasi.

Haastattelut pidetään viikolla 38-39. Haastateltaville lähetetään ennakkotehtävä liittyen EMMA Shopin myymälämarkkinointiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus EMMAn palkkataulukon mukaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Iisa Johansson sähköpostitse iisa.johansson@emmamuseum.fi. Puhelintiedusteluihin vastaaminen ei valitettavasti ole mahdollista.