Työharjoittelija

Vuonna 2006 toimintansa aloittanut EMMA - Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen suurimpiin taidemuseoihin ja sitä ylläpitää Espoon taidemuseosäätiö. EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta on profiloitunut kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen ja designiin. EMMA sijaitsee Espoon Tapiolassa, Näyttelykeskus WeeGeellä.

EMMA etsii taidealan opiskelijaa työharjoitteluun

Harjoittelijana päätehtävänäsi on Elmgreen & Dragset -näyttelyn tuotantoon liittyvät avustavat työtehtävät, kuten koordinoivat-, matka- ja avajaisjärjestelyihin liittyvät avustavat- sekä näyttelytiimin muut yleiset tehtävät. Työskentelet yhdessä näyttelyn projektiryhmän kanssa. Tämän lisäksi avustat mahdollisuuksien mukaan vuoden 2021 näyttelyprojektissa.

Odotamme sinulta kykyä tuotannolliseen ajatteluun, hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja sekä taiteen sisältötuntemusta. Esimerkiksi kulttuurituotannon, taidehistorian tai estetiikan opinnot antavat valmiuksia tehtävässä menestymiseen. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielellistä ilmaisukykyä sekä O365-ympäristön omaksumista päivittäisenä työvälineenä. Arvostamme ratkaisukeskeistä ja itseohjautuvaa otetta työhön, paineensietokykyä ja joustavuutta sekä sosiaalista tilannetajua. Nykytaiteen tuntemus luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua yhden Suomen ykkösmuseon näyttelyprosessiin innostavassa työyhteisössä.

Harjoittelun kesto on 3kk (tai sopimuksen mukaan). Harjoittelu suoritetaan mieluiten kahdessa osassa, esim. kesäkuu sekä elokuu–syyskuu 2020. Toivomme, että oppilaitoksesi myöntää harjoittelutukea.

Täytä oheinen hakemuslomake 6.3.2020 mennessä. Liitä mukaan myös vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv. Palkkaus EMMAn palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuottaja Martta Soveri (puh. 044 491 8844) tiistaina 25.2. klo 13–14 sekä tiistaina 3.3. klo 10–11.