EMMA-klubi uudistuu!

© Yehia Eweis / EMMA

Kehitämme EMMA-klubia tavoittamaan entistä laajemmin museon toiminnasta kiinnostuneita ihmisiä. EMMA-klubi uudistuu ja muuttuu maksuttomaksi.

Tilaamalla EMMAn klubikirjeen saat EMMAn ajankohtaisten näyttelyiden ja tapahtumien lisäksi tietoa erityisesti EMMA-klubilaisille järjestetyistä tapahtumista ja tarjouksista.

Tilaa EMMAn klubikirje:

EMMA-klubin tapahtumat

Järjestämme EMMA-klubilaisille ennakkoavajaisia näyttelyihin ja taiteilijatapaamisia, joita kevätkaudella on tulossa Juhana Moisanderin Ethology of a Man, The Men Who Fell from Earth ja Interwoven -näyttelyihin. Lisäksi alkukesästä toteutetaan jo perinteeksi syntynyt klubimatka Mäntän Kuvataideviikoille. Syksyllä klubilaisilla on mahdollisuus lähteä asiantuntevan oppaan johdolla Venetsian taidebiennaaliin.

Voit lähettää mahdolliset uudistukseen liittyvät kysymykset lähettää osoitteeseen: info@emmamuseum.fi.