EMMA-klubi

EMMA-klubin toimintaa uudistetaan taiteen ystäviä paremmin palvelevaksi

EMMA-klubi kehittää toimintaansa erilaisia kohderyhmiä laajemmin ja paremmin palvelevaksi. Uudistuksen seurauksena EMMA-klubista tulee maksuton sen jäsenille ja jatkossa klubilaiset maksavat pääsymaksun vieraillessaan EMMAssa muulloin kuin ilmaisen klubiohjelman aikaan. EMMAan on aina vapaa pääsy perjantai-iltaisin ja Museokortilla!

Jatkamme klubilaisille järjestettyjä eksklusiivisia ja maksuttomia tilaisuuksia taiteen parissa – taiteilijatapaamisia, ennakkoavajaisia ja kurkistuksia kulissien taakse. Myös EMMA Shop huomioi klubilaisia ihanilla tuotteilla ja alennuksilla.

EMMA-klubin ohjelma

Järjestämme ennakkoavajaisia näyttelyihin ja taiteilijatapaamisia, joita kevätkaudella on tulossa Juhana Moisanderin Ethology of a Man, The Men Who Fell from Earth ja Interwoven -näyttelyihin. Lisäksi alkukesästä toteutetaan jo perinteeksi syntynyt klubimatka Mäntän Kuvataideviikoille. Syksyllä klubilaisilla on mahdollisuus lähteä asiantuntevan oppaan johdolla Venetsian taidebiennaaliin.

Klubin tapahtumiin tulee pääsääntöisesti ennakkoilmoittautua. Lähetämme tapahtumakohtaiset tiedot klubin uutiskirjeessä.

Mahdolliset klubin uudistukseen liittyvät kysymykset voi lähettää osoitteeseen: info@emmamuseum.fi

Lähde mukaan taidematkalle!

EMMA-klubin historia

EMMAn ystävät -yhdistys perustettiin yli kymmenen vuotta sitten jo ennen museon avautumista tukemaan modernin taiteen museon perustamista Espooseen. EMMAn ystävät olivat avainasemassa museon avautumisessa ja kehityksessä. Nykyisin toiminta jatkuu EMMA-klubin nimissä.