EMMA Shop

EMMA Shop -museokaupasta löydät parhaat lahjat ystävälle ja itselle, sekä laajan valikoiman tuotteita monen ikäisille muotoilun ja taiteen ystäville. Palvelemme museon aukioloaikoina ja verkossa 24/7.

EMMA Shopin valikoimaan kuuluu Näyttelykeskus WeeGeen kaikkien museoiden näyttelyihin ja kokoelmiin liittyviä tuotteita. Taidekirjallisuuden, laadukkaiden ja ainutlaatuisten korujen ja sisustustuotteiden lisäksi löydät meiltä uniikkeja lahjoja ja tuliaisia kaikenikäisille, myös lapsille. EMMA Shopilla on myös vaihtuvia tarjouksia EMMA-klubilaisille ja Museokortin omaaville.

Ota yhteyttä:
puh. 043 8254972
shop@emmamuseum.fi

Toukokuun tarjous: Wirkkala design -20%

Tapio Wirkkala suunnitteli kymmeniä vuosia Rosenthalin posliinitehtaalle tuotteita, kuten esimerkiksi kuvan sympaattisen ja kuuluisan Paperipussivaasin (1977). Wirkkala leikki usein töissään vastakohtaisuuksilla ja käytti huumoria mausteena. Hänellä oli vahva materiantaju – harkittua on vaasin karhea ulkopinta ja lasitettu sisäpuoli. Taidokkaasti rakennettu rypistynyt pussi palvelee ryhdikkäänä kukkamaljakkona. Tutustu EMMA Shopin verkkokaupassa muihin Wirkkalan design-tuotteisiin. Etu voimassa 9.6. asti.