Kevään harrastukseksi muotoilukoulu?

© Olga Poppius / Suomen muotoilukasvatusseura
© Olga Poppius / Suomen muotoilukasvatusseura

Hei nuori espoolainen, haluaisitko olla tulevaisuudessa muotoilija? Tai oppia muotoiluajattelua, ja ehkä toimia muotoilun juniori-ohjaajana? Kerho on osallistujille ilmainen. Ilmoittautuminen Suomen muotoilukasvatusseura ry:n kevään 2019 muotoilukouluun on nyt auki!

Mutkustudio: Muoti ja design

Mutkustudio on muotoilukoulu nuorille espoolaisille. Kyseessä on kurssi, josta saa diplomin! Kevätlukukaudella 2019 tunnit ovat EMMAssa keskiviikkoisin klo 16-17.30. Kerho alkaa 9.1 ja jatkuu kevään 2019 ajan lukuun ottamatta koulujen loma-aikoja. Opetuskertoja on 20 kevään 2019 aikana. Kerhon tuottaa Suomen muotoilukasvatusseura ry ja ohjaajana toimii suunnittelija Linda Jännäri. Ilmoittautuminen on avoinna 20.12. asti!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla: suomu@muotoilukasvatus.info otsikolla ”Mutkustudioon ilmoittautuminen” 20.12. mennessä.

Ryhmän koko on 8-15 yläkoululaista. Kerho on osallistujille ilmainen. Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Opetus tapahtuu EMMA-museon Paletti-tilassa (Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, Tapiola). Opetukseen sisältyy myös museovierailu ja vierailijoita. Kerho on opetus- ja kulttuuriministeriön tukema.

Kuva: Olga Poppius / Suomen muotoilukasvatusseura

Lue lisää