Hela familjens lördag i WeeGee

• 16.02.2019
  • Utställningscentret WeeGee

Välkommen på familjelördag 16.2 kl. 11-17. Utöver EMMAs månatliga guidning för familjer kl. 12.30 har vi mycket program för hela familjen i Utställningscentret WeeGee.

Program

EMMA har sin månatliga guidning för hela familjen på finska kl. 12:30. Temat lördagen 16.2 är tid!

Vad är tid? Ser tiden ut i konsten? Kan du resa i tiden? Ändras tiden eller förändras vi?

Se också vad som äger rum på Utställningscetret WeeGees övriga museer i schemat nedan! Du kan delta i skidsemesterhelgen på Finlands Leksaksmuseum Hevosenkenkä, Espoonlahti-mysteriet i KAMU – Esbo stadsmuseum och urspårning på Finlands Urmuseum.

Programmet ingår i biljettpriset. Fritt inträde för alla under 18 och över 70 år samt med museikortet.

Hela dagen: Vintersport

Testa olika vintersporter på Finlands Leksaksmuseum Hevosenkenkä.

Urspårning

Gör upptäckter på urspårning på Finlands Urmuseum kl. 11–13.
  • Klocka

Guidning för hela familjen på finska

EMMA har sin månatlig guidning för hela familjen på finska kl 12:30. Temat på lördagen 16.2 är tid! Vad är tid? Ser tiden ut i konstverk? Kan du resa i tid? Ändras tiden eller förändras vi?

Espoonlahti-mysteriet

Upplev Espoonlahti-mysteriet i KAMU - Esbo stadsmuseum. Från kl. 12–14.

Snöflingaverkstad

Gör dina egna snöflingor på verkstaden kl. 13–15 på Finlands Leksaksmuseum Hevosenkenkä.
Bild: Yehia Eweis / EMMA

Relaterat