Tapahtuma

EMMA-klubin design- ja taidematka Riihimäelle

• 18.11.2018
  • Museon ulkopuolella

EMMA järjestää klubilaisille taidematkan Riihimäelle marraskuussa, sunnuntaina 18.11.2018 klo 10-17.30. Design- ja taidematkalla tutustutaan Suomen Lasimuseoon, lasipuhaltamoon sekä Riihimäen taidemuseoon. Taidematka järjestetään yhteistyössä Johanna Wahlbeck Oy:n kanssa.

Taidematkan ohjelma sunnuntaina 18.11.

klo 10:00 lähtö WeeGeeltä linja-autolla (voit vaihtoehtoisesti tulla kyytiin joltain pysäkiltä matkan varrelta, sovi tästä ilmoittautumisen yhteydessä)

klo 11:05 Suomen Lasimuseo, Riihimäki.
Lasimuseolla meidät vastaanottaa entinen EMMAn amanuenssi, nykyinen Lasimuseon johtaja Hanna Mamia-Walther. Hannan esittelyn jälkeen aikatauluttomatonta aikaa kierrellä näyttelyissä.
Juuri tuolloin paria päivää aiemmin avattu näyttelykokonaisuus:
Forme del vetro – venetsialaista lasia 1900-luvun alusta
Moon and Sun – Artis Nimanis (Latvian 100-vuotisjuhlanäyttely Suomessa) ja Maija Arponen

klo 12:45 Lounas Lasimuseon yhteydestä löytyvässä Ravintola Kehrässä. Lounaaseen sisältyy keitto, leivät, juomat, salaatti, pääruoat ja jälkiruoka.

klo 13:45 Siirtyminen lasipuhaltamoon, Lasistudio Mafka & Alakoski, bussilla. Lasistudion esittely ja työnäytös.

klo 15 siirtyminen Riihimäen taidemuseoon: opastusta vaihtuvaan näyttelyyn sekä omaa aikaa kierrellä.
Juuri edellisenä päivänä avautunut näyttely Omat huoneet – Ulla Bomanson, Tuula Kauppi ja Maija Vainonen – rakentuu kolmen taiteilijan ja kolmen erilaisen kuvataiteellisen näkemyksen ja toteutustavan pohjalle.

16:15 Lähdetään paluumatkalle

17:30 WeeGeellä takaisin

Taidematkan hinta on 30 € / henkilö.
Voit ottaa ei-klubilaisen ystävän mukaan.
Hinta sisältää kaikki kuljetukset, pääsymaksut, opastukset ja lounaan.
Jos sinulla on Museokortti, otathan sen mukaan matkalle.

Ensimmäiset 30 mahtuvat mukaan! Taidematka on loppuunvarattu.
Ilmoittaudu perjantaihin 2.11. mennessä laittamalla sähköpostia Johannalle johanna@oivallamme.fi tai voit soittaa tai tekstata numeroon 0404101270. Kerrothan mahdolliset ruokavaliorajoitteet ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa!

Kuvassa Tapio Wirkkalan Ultima Thule -lasit. Kuva: Ari Karttunen / EMMA