Tapahtuma

EMMA Talks Goes Kesäyliopisto

  • 26.06.2019
  • 17:30 - 18:30
  • 2. kerros
  • Vapaa pääsy opiskelijoille

Luentosarjassa tarkastellaan nykytaiteen rajoja eri näkökulmista vierailevien asiantuntijoiden johdolla. Luentosarja kytkeytyy EMMAn näyttelyyn The Men Who Fell from Earth. Luennot nostavat esiin uusekspressiivisyyden, nykymaalaustaiteen ja performanssin. Luennoilla pohditaan taiteen vapautta, rajoja ja taiteidenvälisyyttä.

Kesäyliopiston ja EMMAn yhteisessä luentosarjassa tarkastellaan nykytaiteen rajoja eri näkökulmista vierailevien asiantuntijoiden johdolla. Luentosarja kytkeytyy EMMAn näyttelyyn The Men Who Fell from Earth. Luennot nostavat esiin uusekspressiivisyyden, nykymaalaustaiteen ja performanssin. Luennoilla pohditaan taiteen vapautta, rajoja ja taiteidenvälisyyttä. Tarkempi ohjelma kesäyliopiston verkkosivuilla.

Osallistuminen museolipun hinnalla. Museokortilla, Helsinki- ja Kaikukorteilla sekä opiskelijoille, alle 18- ja yli 70-vuotiaille vapaa pääsy.

Ke 5.6: Johdatus näyttelyyn The Men who Fell From Earth
EMMAn intendentti Arja Miller

Ke 12.6: Ekspressiivisyys taiteellisessa työskentelyssä
Taidemaalari Vaula Valpola

Ke 19.6: Maalaus abstraktin ja figuratiivisen jälkeen
Kuvataiteilija Anna Tuori

Ke 26.6: Taiteidenvälisyys ja vuorovaikutus tanssi- ja esitystaiteessa – käytännön havaintoja monitaiteellisista teosprosesseista
tanssi- ja esitystaiteilija Rea-Liina Brunou sekä äänisuunnittelija Miki Brunou

EMMA Talks on taiteesta kiinnostuneille suunnattu luento- ja keskustelusarja, jonka aiheet nousevat EMMAn ajankohtaisista näyttelyistä. Sarja nostaa esiin yhteiskuntaan ja elämään liittyviä teemoja taiteen ilmiöiden avulla. Se kertoo taiteesta ajankohtaisesti yleisön omaan kokemuspohjaan nojaten.

Liittyvää

Lisää tapahtumia