Tapahtuma

Koko perheen lauantai WeeGeellä

 • 16.02.2019
 • 11:00 - 17:00
 • Näyttelykeskus WeeGee

Lauantaina 16.2. Näyttelykeskus WeeGeellä on EMMAn kuukausittaisen perheiden opastuksen lisäksi paljon muuta ohjelmaa perheille. Vietämme koko perheen lauantaita klo 11–17.

Ohjelma

EMMAssa on kuukausittainen koko perheen opastus klo 12.30. Opastuksella katsotaan, tehdään ja satuillaan yhdessä. Lauantaina 16.2. teemana on aika!

Mitä aika on? Minkälainen on pitkä aika? Millaista aika on taiteessa? Mikä on parasta aikaa? Näkyykö aika taideteoksessa? Voiko ajassa matkustaa? Muuttuko aika vai muutunko minä?

Katso myös mitä muissa Näyttelykeskus WeeGeen museoissa tapahtuu alla olevasta aikataulusta! Voit osallistua hiihtolomaviikonloppuun Lelumuseo Hevosenkengässä, Espoonlahden arvoitukseen KAMU – Espoon kaupunginmuseossa ja kellosuunnistukselle Suomen Kellomuseossa.

Ohjelma sisältyy pääsylipun hintaan. Alle 18- ja yli 70-vuotiaat ilmaiseksi. Museokortilla vapaa pääsy.

 • Kello

  Koko päivän: Talvilajien kuusiottelu Lelumuseossa

  Lelumuseossa on hiihtolomalla tarjolla talvilajien kuusiottelu. Tule testaamaan miten sinulta onnistuu leikkimielinen talviurheilu. Pääset pelaamaan pöytälätkää ja pöytäcurlingia, kokeilemaan lumipallon tarkkuusheittoa ja minisuksilla hiihtämistä sekä kisaamaan minimäkihyppääjillä ja minikelkkiksillä.
 • Kello

  Kellosuunnistus

  Koko perheelle sopiva omatoiminen Kellosuunnistus klo 11–13 tarjoaa löytämisen riemua ja uutta tapaa tutustua Kellomuseon Aika koneita ja Sadan vuoden lahjat – Kultakeskus 100 v näyttelyihin.
 • Kello

  Espoonlahden arvoitus

  KAMU – Espoon kaupunginmuseolla on klo 12–14 Espoonlahden arvoitus, eli koko perheen omatoiminen kierros täynnä toimintaa Katse horisontissa -näyttelyssä.
 • Kello

  Koko perheen opastus

  Kierroksella katsotaan, tehdään ja satuillaan yhdessä. EMMAn koko perheen opastuksen teemana on aika! Millaista aika on taiteessa? Mikä on parasta aikaa? Näkyykö aika taideteoksessa? Voiko ajassa matkustaa?
 • Kello

  Lumihiutaletyöpaja

  Lelumuseon työpajassa klo 13–15 askarrellaan hiihtoloman kunniaksi silkkipaperista kauniita lumihiutaleita.
Kuva: Yehia Eweis / EMMA

EMMAssa on koko perheen opastus kerran kuussa

EMMAssa järjestetään tänä keväänä ensimmäistä kertaa kuukausittainen perheiden opastus lauantaisin klo 12.30. Lue lisää kevään perheiden opastuksista.

Liittyvää

Lisää tapahtumia