Tapahtuma

Luovaa piirustusta taiteen keskellä

  • 09.05.2020
  • 13:00 - 14:30
  • 2. kerros

Lähdetään Tapiolan lähiluontoon piirtämään kevään ensimmäisiä merkkejä. Inspiroidutaan ulkotilasta, ja löydetään myös piirustusvälineitä luonnosta. Ohjaajana kuvataidekasvattaja Tero Hytönen.

Osallistuminen ja piirustusvälineet museolipun hinnalla. Ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Mukaan voivat tulla niin vasta aloittelevat kuin edistyneemmät piirtäjät. Luovaa piirustusta taiteen keskellä järjestetään neljänä lauantaina syksyn aikana. Piirtämistä lähestytään eri tavalla kullakin kerralla. Voit tulla mukaan vaikka joka kerta.

Lauantai 1.2. klo 13–14.30
Tutkitaan mitä piirustukselle tapahtuu, kun malli sulaa ajan kuluessa. Piirretään sulavaa jäätä valkoisilla piirtimillä tummalle pohjalle ja tutkitaan millaisella jäljellä voi esittää valoa.

Lauantai 7.3. klo 13–14.30
Piirretään elävää mallia ruumiillisen työn näkökulmasta. Tutkitaan mitä työntäminen, vetäminen, kantaminen ja nostaminen tekevät keholle, ja miten näitä voimia voi tuoda esiin piirroksessa.

Lauantai 11.4. klo 13–14.30
Kestosuosikiksi noussut tanssin ja liikkeen piirtäminen jatkuu. Piirretään ammattitanssijoiden liikettä heidän esiintyessään. Lopuksi jokainen piirtäjä saa lahjaksi oman henkilökohtaisen tanssiesityksen.

Lauantai 9.5. klo 13–14.30
Lähdetään Tapiolan lähiluontoon piirtämään kevään ensimmäisiä merkkejä. Inspiroidutaan ulkotilasta, ja löydetään myös piirustusvälineitä luonnosta.

Liittyvää

Lisää tapahtumia