Tapahtuma

WeeGeen Joulumarkkinat 

© Ari Karttunen / EMMA
© Ari Karttunen / EMMA
  • 21.11.2020 - 22.11.2020
  • 11:00 - 17:00
  • Weegee
  • Vapaa pääsy

Joulumarkkinat ja EMMA Shop tarjoavat jälleen löytämisen iloa ja hyviä tarjouksia muotoilusta ja käsitöistä kiinnostuneille. Kaikissa WeeGeen museoissa on runsaasti ohjelmaa. Tule EMMAan kuuntelemaan pianisti Sid Hillen ja sellisti Markus Hohtin kaunista ja meditatiivista äänimaailmaa ja katsomaan taidetta uudesta näkökulmasta Eleiden ja tekojen arkisto -opastuksella. EMMAn avoimessa taidepajassa voit piirtää tuttujen esineiden varjoista hahmoja jouluisiksi kuvatervehdyksiksi.

Hille-Hohti Eclectic

© Ari Karttunen / EMMA

 

Tule kuuntelemaan pianisti Sid Hillen ja sellisti Markus Hohtin kauniita, meditatiivisia ja välillä jännittäviäkin äänimaisemia. Elektroniikan käytön avulla duo luo kokonaisuuksia, joissa yhdistyvät klassisen musiikin, jazzin ja elokuvamusiikin vaikutteet.

Eleiden ja tekojen arkisto

Eleiden ja tekojen arkisto -opastus 2019. © Ari Karttunen / EMMA

 

Eleiden ja tekojen arkisto on erikoinen opastus, joka uudistaa perinteistä museo-opastusta. Kierroksella tutkitaan muistamisen kerroksia – tilassa elettyjä hetkiä, toistettuja eleitä ja tehtyjä askeleita. Työryhmässä koreografi Tero Hytönen ja tanssitaiteilija Aino Purhonen.

Lisää tapahtumia