Tapahtuma

EMMA Talks: Päiväkirjaklubi vierailee EMMAssa

EMMA Talks goes Kesäyliopisto
EMMA Talks goes Kesäyliopisto
  • 09.04.2021
  • 18:00 - 20:00
  • 2. kerros

Kirjoititko sinäkin päiväkirjaasi ensirakkaudesta ja nuoruuden ahdistuksesta? Jokainen meistä on ollut nuorena nolo. Kaikkein noloimmat meistä eivät koskaan voi unohtaa nolouttaan, sillä he kirjoittivat päiväkirjaa, eivätkä tajunneet hävittää sitä ennen kuin sille kertyi tunnearvoa.

EMMAan yhdeksi illaksi saapuvalla Päiväkirjaklubilla nyt jo aikuisiksi varttuneet itsetietoiset murheenkryynit jakavat nolot kirjoituksensa yleisölle. Merkinnät ensirakkauksista, vanhemmista ja nuoruuden ahdistuksista ovat paitsi liikuttavia ja traagisia myös käsittämättömän hauskoja, kun ne kuulee entisen nuoren lukemana.

Päiväkirjaklubi on myötähäpeää, naurua ja ennen kaikkea tunnistettavia tunteita siltä ajalta, kun kuvittelit, että olet ajatuksiesi kanssa täysin yksin – mutta kyllä me olimme kaikki siellä. Klubilla luetaan paitsi päiväkirjamerkintöjä myös rakkauskirjeitä ja kouluaineita. Tule kuuntelemaan ja samaistumaan.

Päiväkirjaklubin kahden vetäjän ja koomikon Risto Koo Järvisen ja Eeva Vekin sanoin: mitä nolompaa, sen parempaa.

Ikäraja: K-18.

Salaiset päiväkirjat

Päiväkirjaklubin yhteydessä voi kirjata viestin Salaisiin päiväkirjoihin. Jätä muistosi tai ajatuksesi muiden löydettäväksi tekemällä esillä olevien kirjojen sivuille salainen merkintä.

Lisää tapahtumia