Espoo Museum of Modern Art

Avoimet työpaikat

Emmalaiset ovat tulevaisuuden taidemuseon haasteisiin vastaavia ammattilaisia. Haastamme itseämme ja vakiintuneita toimintatapojamme. Virheitä pelkäämätön kokeilukulttuurimme ilmentää rajoja rikkovaa, proaktiivista ja innovatiivista asennettamme.

Organisaatiokulttuurimme on avoin, kommunikoiva, ratkaisukeskeinen, innostava, moniääninen ja haasteita pelkäämätön. Luotamme kollegoidemme vahvuuksiin ja ymmärrämme yhteistyön arvon.

EMMA tunnetaan museoalalla aktiivisesta, sitoutuneesta ja rohkeasti uutta luovasta organisaatiokulttuuristaan sekä kehittymisen mahdollistavasta johtamiskulttuurista. Toimintakenttämme on kansainvälinen ja arvostamme eri alojen ammattitaitoa. EMMAssa tehdään paljon ja meillä on hauskaa!

Voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Tutustu EMMAn tietosuojaselosteeseen.

Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus. Luemme kaikki avoimet hakemukset heti niiden saavuttua, ja olemme tarpeen tullen yhteydessä. Huomioimme vain tämän lomakkeen kautta lähetetyt hakemukset.

Kirjoitathan hakemukseesi kuvauksen tehtävistä, joista olet kiinnostunut. Mikäli haet työharjoittelupaikkaa, kerrothan myös harjoittelun ajankohdan, työajan sekä muut oleelliset tiedot.

Lähetä avoin hakemus.