Avoimet työpaikat

Emmalaiset ovat tulevaisuuden taidemuseon haasteisiin vastaavia ammattilaisia. Haastamme itseämme ja vakiintuneita toimintatapojamme. Virheitä pelkäämätön kokeilukulttuurimme ilmentää rajoja rikkovaa, proaktiivista ja innovatiivista asennettamme.

Organisaatiokulttuurimme on avoin, kommunikoiva, ratkaisukeskeinen, innostava, moniääninen ja haasteita pelkäämätön. Luotamme kollegoidemme vahvuuksiin ja ymmärrämme yhteistyön arvon.

EMMA tunnetaan museoalalla aktiivisesta, sitoutuneesta ja rohkeasti uutta luovasta organisaatiokulttuuristaan sekä kehittymisen mahdollistavasta johtamiskulttuurista. Toimintakenttämme on kansainvälinen ja arvostamme eri alojen ammattitaitoa. EMMAssa tehdään paljon ja meillä on hauskaa!

Jos koet olevasi sydämeltäsi emmalainen, laita meille hakemus. Luemme kaikki avoimet hakemukset heti niiden saavuttua, ja olemme tarpeen tullen yhteydessä. Huomioimme vain tämän lomakkeen kautta lähetetyt hakemukset.

Kirjoitathan hakemukseesi kuvauksen tehtävistä, joista olet kiinnostunut. Mikäli haet työharjoittelupaikkaa, kerrothan myös harjoittelun ajankohdan, työajan sekä muut oleelliset tiedot.

Laita avoin hakemus.

Tutustu EMMAn tietosuojaselosteeseen.

Avoimet työpaikat

Johdon ja HR-toimintojen assistentti

EMMA etsii vakituiseen työsuhteeseen ulospäin suuntautunutta, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä johdon ja HR-toimintojen assistenttia, jolla on vahva orientaatio HR-tehtäviin. Sinulle asioiden sujuvuus on kunnia-asia, ja sinulla on silmää niin yksityiskohdille kuin laajoille asiakokonaisuuksille.

Lue lisää ja jätä hakemus