EMMA Shop

EMMA Shop -museokaupasta löydät parhaat lahjat ystävälle ja itselle, sekä laajan valikoiman tuotteita monen ikäisille muotoilun ja taiteen ystäville. Palvelemme museon aukioloaikoina ja verkossa 24/7.

Valikoima taidekirjoja -50% EMMA Shopin verkkokaupassa!

Tutustu modernin taiteen mestareihin turvallisesti kotoa käsin. Tarjoamme EMMA Shopin suosituimpia taidekirjoja nyt puoleen hintaan.

Rut Bryk – Elämän taide ja Tapio Wirkkala – Taiteilija vievät lukijan matkalle taiteilijapariskunnan elämään ja taiteeseen. Keramiikkataiteen uudistajana tunnetun Rut Brykin (1916–1999) ja suomalaisen muotoilun mestarin Tapio Wirkkalan (1915–1985) elämäntyötä esittelevää kokoelmaa säilytetään EMMAssa, Bryk Wirkkala -katseluvarastossa. Taidekirjojen avulla pääset kurkistamaan heidän maailmaan kotisohvaltasi.

Sukella keramiikkataiteilija Birger Kaipiaisen (1915–1988) omintakeiseen taiteeseen jo kertaalleen loppuunmyydyn suosikkiteoksen kautta. Kirjailija Harri Kalhan kuratoima Birger Kaipiaisen näyttely Kuriton kaunosielu: Birger Kaipiaisen keraamisia fantasioita esitettiin EMMAssa vuonna 2013.

Kirja-ale voimassa 13.4.2020 saakka.

EMMA Shop

EMMA Shopin valikoimaan kuuluu Näyttelykeskus WeeGeen kaikkien museoiden näyttelyihin ja kokoelmiin liittyviä tuotteita. Taidekirjallisuuden, laadukkaiden ja ainutlaatuisten korujen ja sisustustuotteiden lisäksi löydät meiltä uniikkeja lahjoja ja tuliaisia kaikenikäisille, myös lapsille. EMMA Shopilla on myös vaihtuvia tarjouksia EMMA-klubilaisille ja Museokortin omaaville.

Ota yhteyttä:
puh. 043 8254972
shop@emmamuseum.fi