Opettajille

OPEINFO tiistaina 31.8. klo 15-18

Tervetuloa aloittamaan syyskausi uusien ideoiden ja läsnäoloharjoitteiden virkistämänä. Opeinfo pidetään kokonaan etänä Teams -alustalla.

Tilaisuus alkaa syksyn näyttelyiden ja palvelujen esittelyllä. Tämän osuuden jälkeen taiteilijat Priska Falin ja Helen Felcey ohjaavat taidepajan, johon kuuluu erilaisia läsnäoloharjoituksia. Yhteen harjoitusosioista kuuluu pienten savikivien muovailu. Voit hyödyntää mitä tahansa muovailtavaa materiaalia savesta taikataikinaan tai osallistua vain läsnäoloharjoituksiin.

Lopuksi esitellään Särkyvää – Keramiikka uuden äärellä -näyttelyä ja teos, johon pajaosion harjoitteet osin liittyvät. Tilaisuus jakautuu kolmeen erilliseen ohjelmaosioon, joiden välissä on tauot.

Ohjelma

15.00–15.30 EMMAn syksyn 2021 palveluiden sekä näyttelyohjelmiston esittely

Tauko

15.40–17.10 Oleilla, Being with -taidepaja, workshop. Pajaosion kielinä suomi ja englanti.

Keskustelua ja tauko

17.20–18 Etäopastus Särkyvää -näyttelyyn

Tilaisuus tallennetaan.

Espoolaisia opettajia pyydetään ilmoittautumaan koulutuskalenterin kautta. Heille koulutus on veso-koulutus.

Liity mukaan  tästä linkistä.

Varaa ryhmällesi opastus tai taidepaja

Vieraile EMMAssa ryhmän kanssa itsenäisesti tai varaa etukäteen opastus tai taidepaja. Tällä sivulla on syventävää tietoa ja lisämateriaalia vierailua varten. EMMAn kouluohjelmisto tukee koulujen opetussuunnitelmaa ja laaja-alaisen osaamisen tavoitteita. Taide sopii erinomaisesti oppiainerajat yhdistävään ja ylittävään ilmiöoppimiseen.

Valmistele vierailua