Opettajille

Vieraile EMMAssa ryhmän kanssa itsenäisesti tai varaa etukäteen opastus tai taidepaja. Tällä sivulla on syventävää tietoa ja lisämateriaalia vierailua varten. EMMAn kouluohjelmisto tukee koulujen opetussuunnitelmaa ja laaja-alaisen osaamisen tavoitteita. Taide sopii erinomaisesti oppiainerajat yhdistävään ja ylittävään ilmiöoppimiseen.

 

Opeinfo

EMMAn seuraava opeinfo järjestetään tiistaina 22.1.2019 klo 15–18 aiheella: Tutkimusmatka kulttuurikasvatuksen tulevaisuuksiin. Millaisia mahdollisuuksia tulevaisuuden tutkimus avaa tekoälystä tai robotiikasta? Saat tilaisuudessa uusia näkökulmia tulevaisuuden opettajuuteen. EMMAn opeinfossa ajattelua kutkuttavan työpajan pitävät Tulevaisuuskoulu ry:n Ilpo Rybatzki, Otto Tähkäpää ja Teija Peura. Työpajan jälkeen kuulet EMMAn kevään näyttelyistä ja palveluista kouluille. Tilaisuudessa tarjoilua, tervetuloa!

Ilmoittaudu ennakkoon Espoon opettajien koulutuskalenterin kautta tai suoraan: maria.vahasarja@emmamuseum.fi

 

Kulttuuri-TET
Peruskoulun 8. ja 9. -luokkalaisten työelämän harjoittelun voi suorittaa EMMAssa 12.–23.11.2018. Otamme vuosittain mukaan 2-4 harjoittelijaa. Oletko kiinnostunut taidemuseon toiminnasta? Täytä lomake ja palauta se osoitteeseen info@emmamuseum.fi otsikolla ”Kulttuuri-TET EMMAssa”.

Varaa ryhmällesi opastus tai taidepaja

Valmistele vierailua