Opettajille

EMMAn opeinfo 8.9.2020 
Ympäristö- ja ilmastoteema nousee koko ajan tärkeämmäksi muuttuvassa maailmassa. EMMA osallistuu keskusteluun ympäristöaiheisen taiteen avulla. Digitaaliset sisällöt ovat vahva vaihtoehto fyysisten oppimisympäristöjen rinnalla.

EMMAn opeinfon asiantuntijapuheenvuoron piti Helka Heinonen AV-arkista, joka esitteli Kenen luonto?  -oppimateriaalikokonaisuutta ja siihen liittyvää sisältöä. Tilaisuudessa esiteltiin EMMAn syksyn ohjelmisto ja palvelut kouluille. Lisäksi osana tilaisuutta oli pieni maistiainen pelillisesti ympäristöteemaa käsittelevästä uudesta Kulps-opastuksesta.

Mikäli haluat tutustua opeinfosta tehtyyn tallenteeseen, voit pyytää katselulinkkiä museolehtori Maria Vähäsarjalta, maria.vahasarja@emmamuseum.fi.

TET-harjoittelu syksy 2020

Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen EMMA ei ota tet-harjoittelijoita syksyllä 2020.

Varaa ryhmällesi opastus tai taidepaja

Vieraile EMMAssa ryhmän kanssa itsenäisesti tai varaa etukäteen opastus tai taidepaja. Tällä sivulla on syventävää tietoa ja lisämateriaalia vierailua varten. EMMAn kouluohjelmisto tukee koulujen opetussuunnitelmaa ja laaja-alaisen osaamisen tavoitteita. Taide sopii erinomaisesti oppiainerajat yhdistävään ja ylittävään ilmiöoppimiseen.

Valmistele vierailua