Opettajille

Vieraile EMMAssa ryhmän kanssa itsenäisesti tai varaa etukäteen opastus tai taidepaja. Tällä sivulla on syventävää tietoa ja lisämateriaalia vierailua varten. EMMAn kouluohjelmisto tukee koulujen opetussuunnitelmaa ja laaja-alaisen osaamisen tavoitteita. Taide sopii erinomaisesti oppiainerajat yhdistävään ja ylittävään ilmiöoppimiseen.

Opeinfo
Opettajien infotilaisuudessa kerromme EMMAn koululaistarjonnasta ja tulevista näyttelyistä. Lisäksi jokainen kerta sisältää ajankohtaisen oppimiseen liittyvän asiantuntijapuheenvuoron. Tilaisuuksia järjestetään EMMAssa kaksi kertaa vuodessa. Katso seuraavan tilaisuuden ajankohta ja ilmoittaudu mukaan Espoolaisten opettajien koulutuskalenterista tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@emmamuseum.fi.

Kulttuuri-TET
Peruskoulun 8. ja 9. -luokkalaisten työelämän harjoittelun voi suorittaa EMMAssa 12.–23.11.2018. Otamme vuosittain mukaan 2-4 harjoittelijaa. Oletko kiinnostunut taidemuseon toiminnasta? Täytä lomake ja palauta se osoitteeseen info@emmamuseum.fi otsikolla ”Kulttuuri-TET EMMAssa”.

Varaa ryhmällesi opastus tai taidepaja

Valmistele vierailua