Espoo Museum of Modern Art

Saavutettavuus

Info: Neuvontapiste ja lippukassa sijaitsevat Näyttelykeskus WeeGeen aulassa.

Pyörätuoli: Liikkumisesteetön sisäänkäynti. Invataksi voi jättää ja noutaa museovieraan pääsisäänkäynniltä. Osoite taksia tilatessa on Ahertajantie 5, Espoo. Pyörätuoleja ja rollaattoreita on lainattavissa aulasta.

Opaskoira: Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita.

Naulakko: Ilmaiset, lukolliset säilytyslokerot sijaitsevat 1. kerroksessa. Itsepalveluperiaatteella toimiva vaatesäilytys sijaitsee pohjakerroksessa (K). Ulkovaatteet, sateenvarjot, suuret laukut, reput ja pyöräilykypärät on jätettävä säilytykseen.

Hissi: Esteetön hissi rakennuksen muihin kerroksiin sijaitsee kahvilan vieressä.
Taidepaja: Taidepajatoiminta on sovellettavissa myös liikkumis- ja toimimisesteisille kävijöille.

Opastukset: Opastetulle kierrokselle on mahdollisuus varata käyttöön oppaan ääntä vahvistava laite. Tilaukset etukäteen EMMAn asiakaspalvelusta.

Ravintola: Ravintola sijaitsee 1. kerroksessa.

Museokauppa: EMMA Shop sijaitsee 1. kerroksessa.

WC: Wc-tilat sijaitsevat WeeGee-talon 1. kerroksessa, pohjakerroksessa (K) ja ravintolan vieressä. Esteettömät wc-tilat sijaitsevat 1. kerroksessa ja pohjakerroksessa (K) jonne on esteetön kulku hissillä. Sukupuolineutraalit wc-tilat sijaitsevat 1. kerroksessa WeeGee-talon lipunmyynnin takana olevalla käytävällä.

Lastenhoito: Lastenhoitohuone on pohjakerroksessa (K) wc-tilojen yhteydessä. Lisäksi 1. kerroksen esteettömissä wc-tiloissa on hoitopöydät.

Lastenrattaat: Lastenrattaita voi lainata aulasta.

Lepohuone: Lepohuone on asiakkaiden käytettävissä. Museon henkilökunta ohjaa huoneeseen pyydettäessä.