Espoo Museum of Modern Art

Esteettömyys

EMMA on esteetön museokohde. Museon 2. kerrokseen pääsee hissillä ja rakennuksessa on tilavat käytävät ilman kynnyksiä. WeeGeen aulasta voi lainata lastenrattaita, pyörätuoleja ja rollaattoreja. Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikenlaisissa kysymyksissä.

Info: Neuvontapiste ja lippukassa sijaitsevat Näyttelykeskus WeeGeen aulassa.

Pyörätuoli: Liikkumisesteetön sisäänkäynti. Invataksi voi jättää ja noutaa museovieraan pääsisäänkäynniltä. Osoite taksia tilatessa on Ahertajantie 5, Espoo. Pyörätuoleja ja rollaattoreita on lainattavissa aulasta.

Opaskoira: Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita.

Naulakko: Ilmaiset, lukolliset säilytyslokerot sijaitsevat 1. kerroksessa. Itsepalveluperiaatteella toimiva vaatesäilytys sijaitsee pohjakerroksessa (K). Ulkovaatteet, sateenvarjot, suuret laukut, reput ja pyöräilykypärät on jätettävä säilytykseen.

Hissi: Esteetön hissi rakennuksen muihin kerroksiin sijaitsee kahvilan vieressä.

Opastukset: Opastetulle kierrokselle on mahdollisuus varata käyttöön oppaan ääntä vahvistava laite. Tilaukset etukäteen EMMAn asiakaspalvelusta.

Ravintola: Ravintola sijaitsee 1. kerroksessa.

Museokauppa: EMMA Shop sijaitsee 1. kerroksessa.

WC: Esteettömiä wc-tiloja on WeeGee-talon jokaisessa kerroksessa: pohjakerroksessa (K), 1. kerroksessa ja 2. kerroksessa. Sukupuolineutraalit wc-tilat sijaitsevat 1. kerroksessa Collection Kakkonen -näyttelyn yhteydessä.

Lastenhoito: Lastenhoitohuone on pohjakerroksessa (K) wc-tilojen yhteydessä.

Lastenrattaat: Lastenrattaita voi lainata aulasta.

Lepohuone: Lepohuone on asiakkaiden käytettävissä. Museon henkilökunta ohjaa huoneeseen pyydettäessä.