Espoo Museum of Modern Art

EMMA Pro

EMMA Pro tarjoaa mahdollisuuden ainutlaatuiseen yritysyhteistyöhön pienille, suurille ja keskisuurille yrityksille. EMMAn yrityskumppanina voit järjestää EMMAssa tilaisuuksia uniikissa ympäristössä sekä osallistua museon toimintaan. EMMA Pro -jäsenenä saat tuntuvia alennuksia EMMAn tarjoamista palveluista: järjestämällä yrityksesi tilaisuudet EMMAssa säästät kustannuksissa ja tarjoat elämyksiä asiakkaillesi ja yrityksesi henkilöstölle.

Tarjoamme mahdollisuuden myös museon sisältöjen hyödyntämiseen ja yhdessä tekemiseen. Voimme miettiä yhdessä yhteistyöhön sopivimmat kohderyhmät. Sisällöllinen yhteistyö tarjoaa näkyvyyden ja b-to-b-muotojen lisäksi yhdessä mietittyjä kohderyhmiä tavoittavaa räätälöityä b-to-c-toimintaa yleisöille.

Ota yhteyttä:
Saara Suojoki, kehitysjohtaja
+358 (0)40 841 2621
saara.suojoki@emmamuseum.fi

Tutustu varattaviin tiloihin ja opastuksiin

8 syytä liittyä EMMA Pro -yritysklubiin

1. Taide
EMMA Pro avartaa näkökulmia, sillä taide virkistää ja haastaa, kehottaa etsimään uusia ratkaisuja. Luovuus, jaksaminen ja motivaatio kasvavat. Työteho nousee.

2. Tilat

EMMA Pro toimii WeeGee-talossa, joka on myös arkkitehtuuriltaan arvokas kohtaamispaikka asiakastilaisuuksia, kokouksia, pop-up-toimistoja, workshopeja ja tapaamisia varten. Ympäristö inspiroi.

3. Sijainti
EMMA Pro sijaitsee Tapiolassa lyhyen matkan päässä Helsingin keskustasta Suomen parhaiden korkeakoulujen ja satojen pääkaupunkiseudulla toimivien yritysten läheisyydessä. Meille on helppo tulla.

4. Näkyvyys
EMMA Pro tarjoaa kumppaneilleen monipuolista näkyvyyttä sekä fyysisesti WeeGee-talossa että EMMAn viestinnässä ja hankkeissa sidosryhmiä unohtamatta. Kaikki yrityskumppanimme ovat tärkeä osa taidemuseomme toimintaa.

5. Maine
EMMA Pro tarjoaa mahdollisuuden kuulua yhteisestä hyvinvoinnista vastuuta kantavien luovien yritysten yhteisöön. Brändi paranee ja työnantajamielikuva kirkastuu.

6. Avoimuus
EMMA Pro on kaikille pääkaupunkiseudulla toimiville yrityksille avoin yhteisö, johon liittyminen on vaivatonta, edullista ja kannattavaa. Maltillisellakin taloudellisella panostuksella saa paljon.

7. Yritysvastuu
EMMA Pro tarjoaa mahdollisuuden yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen sekä taiteen ja taidekasvatuksen tukemiseen. Pääkaupunkiseudun kulttuuri- ja liike-elämä kohtaavat. Kaikki voittavat.

8. Verkosto
EMMA Pro on yritysten verkosto. Luova ympäristö synnyttää uudenlaista liiketoimintaa ja parempaa osaamista. Asiakassuhteet kehittyvät.

EMMA Pro -yritysklubimme jäsenet ovat Vahanen Oy, Innovarch Oy  ja Ratkaisutoimisto Seedi.