Espoo Museum of Modern Art

Tapahtuma

EMMA-klubi: Etäopastus Bryk & Wirkkala -katseluvarastoon

Bryk & Wirkkala -katseluvarasto © Paula Virta / EMMA
Bryk & Wirkkala -katseluvarasto © Paula Virta / EMMA
  • 20.03.2024
  • 18:00 - 18:30
  • Etätapahtuma
  • Vapaa pääsy

Etäopastuksella pääset tutustumaan oppaamme johdolla Bryk & Wirkkala -katseluvarastoon, joka on säilytystilan, näyttelyn ja työskentelytilan yhdistelmä. EMMAan talletettu Tapio Wirkkala Rut Bryk Säätiön kokoelma on sijoitettu kokonaisuudessaan yleisölle avoimiin tiloihin. Esillä noin 2 500 esinettä taiteilijapariskunta Rut Brykin (1916−1999) ja Tapio Wirkkalan (1915−1985) laajasta tuotannosta. Katseluvarastossa on esillä esineitä kahdella tavalla. Suurin osa on sijoitettu tiiviisiin ryhmiin varastohyllyille. Osa esineistä on puolestaan ripustettu seinille ja niihin liittyy taustatietoja avaavia tekstejä.

Opastuksella kuulet katseluvaraston toimintaperiaatteista ja esillä olevista esineistä. Sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä oppaalle. Opastus kestää noin 30 minuuttia. Tervetuloa mukaan!

Opastus toteutetaan Zoomin kautta.
Osallistu tästä.

EMMAn klubikirjeestä saat ensimmäisten joukossa museon uutiset. Lähetämme EMMA-klubilaisille kutsuja näyttelyiden avajaisiin, tietoa EMMAn ajankohtaisesta ohjelmasta sekä tarjouksia EMMA Shopiin. Järjestämme taiteilijatapaamisia ja opastuksia sekä verkossa että paikan päällä, joten klubilaisena pääset nauttimaan taide-elämyksistä myös kotisohvalta käsin. Voit tilata klubikirjeen itsellesi täältä.

Liittyvää

Lisää tapahtumia