Espoo Museum of Modern Art

Tapahtuma

EMMA Klubin etäasiantuntijatapaaminen | Päivi Karttunen esittelee Saastamoisen säätiön toimintaa

Dialogeja, Saastamoisen säätiön taidekokoelma / EMMA – Espoon modernin taiteen museo © Paula Virta / EMMA
Dialogeja, Saastamoisen säätiön taidekokoelma / EMMA – Espoon modernin taiteen museo © Paula Virta / EMMA
  • 22.05.2024
  • 18:00 - 18:30
  • Etätapahtuma

Etätapaamisessa pääset kuulemaan Saastamoisen säätiön toiminnasta ja taidekokoelmasta säätiön taidevaliokunnan puheenjohtaja Päivi Karttuselta. Häntä haastattelee EMMAn opas Ilari Strandberg.  Säätiö on EMMAn perustajakumppani ja museon pitkäaikaisimpia yhteistyötahoja. EMMAssa pysyvästi esillä oleva Saastamoisen säätiön kokoelmanäyttely esittelee kokoelman teoksia päivittyvin esillepanoin, minkä lisäksi taidekokoelmasta on kuratoitu kokonaisuuksia muun muassa Espoon julkisiin tiloihin. 

Saastamoisen säätiön taidekokoelma on Suomen merkittävimpiä suomalaisen ja kansainvälisen taiteen kokoelmia, johon hankitaan jatkuvasti uusia teoksia. Kokoelmaan kuuluu nykyään lähes 3000 teosta. Ne ovat Saastamoisen säätiön omistuksessa ja kokoelman sijoituspaikka on EMMA. 

Tapaamisessa sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä. Tapahtuma kestää noin 30 minuuttia. Tervetuloa mukaan!  

Tapaaminen toteutetaan Zoomin kautta. Löydät osallistumislinkin tältä sivulta tapahtumapäivänä.

EMMAn klubikirjeestä saat ensimmäisten joukossa museon uutiset. Lähetämme EMMA-klubilaisille kutsuja näyttelyiden avajaisiin, tietoa EMMAn ajankohtaisesta ohjelmasta sekä tarjouksia EMMA Shopiin. Järjestämme taiteilijatapaamisia ja opastuksia sekä verkossa että paikan päällä, joten klubilaisena pääset nauttimaan taide-elämyksistä myös kotisohvalta käsin.  Tilaa EMMAn jäsenkirje täältä.

Lisää tapahtumia