Tapahtuma

Taideloma

© Yehia Eweis / EMMA
© Yehia Eweis / EMMA
  • 19.10.2021 - 22.10.2021
  • 13:00 - 15:00
  • 2. kerros

Tule viettämään taiteellista syyslomaviikkoa EMMAan. Joka päivä on erilaista ohjelmaa, jossa pääset tekemään taidetta ja tutustumaan näyttelyihin. Voit viettää EMMAssa koko viikon tai osallistua vain valitseminasi päivinä. Taideloma on järjestetty yhteistyössä Aalto-yliopiston kuvataidekasvatuksen opiskelijoiden kanssa. Osallistuminen ja tarvikkeet sisältyvät pääsylipun hintaan.

Ilmoittautuminen on auki! Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan alta löytyvillä lomakkeilla!

Ti 19.10. klo 13–15: Piirretään liikettä

Tutkimme taideteoksista löytyvää liikettä erilaisia piirtämisen tapoja kokeillen. Pajan aikana pääset kokeilemaan esimerkiksi vauhtipiirtämistä lattialla maaten! 

Taidepajan kielinä suomi ja englanti. 

Taidapaja on täynnä

Ke 20.10. klo 13–15: Miltä ääni näyttää?

Kuunnellaan ääniä näyttelytilassa. Mitä näet, kun kuulet äänen? Kokeilemme eläinten äänien piirtämistä ja jatkamme piirrosten muokkaamista tarinoiksi piirtäen, maalaten ja muovaillen.

Taidepajan kielenä on englanti, mutta huomioimme myös suomenkieliset osallistujat, joten voit hyvin osallistua, vaikka et puhuisikaan englantia.

Taidepaja on täynnä

To 21.10. klo 13–15: Ihmeellinen väri

Miten värit syntyvät? Voivatko värit huijata silmiäsi? Tutkimme taideteosten värejä ja jäljitämme vihjeitä oikeisiin teoksiin. Onko taivas aina sininen tai ruoho vihreää, vai voiko väri ollakin monta väriä yhdessä? Kokeilemme värien yhdistelemistä maalaamalla.

Taidepajan kielenä suomi.

Taidepaja on täynnä

Pe 22.10. klo 13–15: Tutkimusretkellä

Ennen retkeä rakennamme omat kiikarit tai kaukoputken. Tutkimme yhdessä tilasta löytyviä kiinnostavia yksityiskohtia ja piirrämme muistiin havaintoja. Lopuksi tarkastelemme toisten piirtämiä yksityiskohtia ja etsimme niitä museosta.

Taidepajan kielenä suomi.

Taidepaja on täynnä

Lisää tapahtumia