Espoo Museum of Modern Art

Tutustu EMMAn vastuullisuustyöhön

Vastuullisuus on meille tärkeää ja EMMAn toiminnan lähtökohtana on vastuullisesti toimiva, taiteen voimasta syntyvien vahvojen kokemusten ja tilallisten elämysten taidemuseo. Uudella vastuullisuussivustollamme voit nyt tutustua EMMAn vastuullisuustyön eri osa-alueisiin!

Vastuullisuuslupauksemme on olla kaikille avoin ja saavutettava museo. Olemme miettineet entistä tarkemmin taide- ja museokokemusten saavutettavuutta ja museotoiminnan vastuullisuutta niin ympäristön kuin sosiaalisen vastuun näkökulmasta. Työskentelymme vastuullisuuden edistämiseksi ja sen parantamiseksi on jatkuvaa, ja se läpäisee museon kaikki eri toiminta-alueet. EMMAn vastuullisuustyössä on kolme päälinjaa: saavutettavuus, ekologisuus ja oikeudenmukaisuus.

Mielestämme vastuullisesti toimiva museo luo parhaimmat edellytykset taiteen esittämiselle ja siitä nauttimiselle. Sillä vastuullisuustyö on jatkuvaa oppimista ja kehittämistä, olemmekin sitoutuneet muuttamaan omia käytäntömallejamme kehitysaskeleiden mukana. Vastuullisuussivustomme päivittyvät kaiken aikaa ja haluamme kehittää toimintaamme yleisöjämme ja sidosryhmiämme kuunnellen.

Anna meille palautetta! Vastuullisuussivumme kautta voit myös antaa meille palautetta ja kommentteja vastuullisuuteen liittyen.

Lue lisää, mitä vastuullisuus tarkoittaa EMMAn toiminnassa.

Lue lisää