Espoo Museum of Modern Art

5 postitettavaa joululahjaa EMMA Shopista – tilaa lahjat suoraan saajan ovelle

Rut Brykin teoskuvilla kuvitettu paperivaasi on näyttävä koriste kodin sisustukseen ja ihana jouluahja.
Paperivaasi © Paula Virta / EMMA
Rut Brykin teoskuvilla kuvitettu paperivaasi on näyttävä koriste kodin sisustukseen ja ihana jouluahja.
Paperivaasi © Paula Virta / EMMA

Tilaa joululahja suoraan lahjansaajalle verkkokaupastamme. Tuotevalikoimassamme on muun muassa taide- ja askartelutarvikkeita, pelejä, sisustustavaroita ja kirjallisuutta. Voit oston yhteydessä liittää mukaan oman tervehdyksesi. Listasimme viisi helposti postitettavaa suosikkia, joilla voit ilahduttaa läheisiäsi joulun alla.

1. Maljakko kirjekuoressa

Rut Brykin teoskuvin kuvitetut Airvase-paperivaasit sujahtavat helposti postiluukusta sisään, mutta ne muuttuvat kotona näyttäviksi sisustuselementiksi. Littana teoskuva nousee kolmiuloitteiseksi koristevaasiksi, jonka sisään voi laittaa esimerkiksi kukkamaljakon tai ruukkukasvin. Vaasit on suunniteltu Japanissa, maata kiertävän Rut Bryk: Perhosen kosketus -näyttelyn oheen.

2. Tarravihko

Nostalgiaa kirjekuoressa! Vaihtelitko koskaan tarroja välitunnilla keräten upeaa kokoelmaa tarravihkoosi? Nyt kukka- ja lintuaiheisia tarroja täynnä olevia vihkoja on saatavilla EMMA Shopista. Näppärästi kirjekuoressa kulkeutuvat tarravihot ovat ihana yllätys lapsille ja nostalgianhuumaisille aikuisille.

3. Kirjoja muotoilusta ja taiteesta

EMMA Shopin kirjavalikoima keskittyy arkkitehtuuriin, taiteeseen ja muotoiluun. Verkkokaupasta löydät kauniita teoksia, joita kelpaa niin lukea kuin pitää sohvapöydällä esillä. Uusi, Kyösti Kakkosen ainutlaatuista muotoilukokoelmaa esittelevä kuusiosainen kirjasarja on nyt tarjouksessa yhteishintaan 500e. Tämän Lasin ja keramiikan mestarit -kirjasarjan osia voit myös ostaa erikseen kappalehintaan 89e.

 

4. Taidemaski

Kaunis taidemaski on joululahja, joka sujahtaa helposti postiluukusta suoraan lahjansaajalle. Yksittäispakatussa kangasmaskissa on kaksinkertainen kangas. Ihoa vasten pehmeää 100% puuvilla ja taideprintillä varustettu ulkokuori on polyesteria.

5. Wirkkala-muotoilu on ajaton joululahja

Tapio Wirkkalan suunnittelemat Paperipussivaasit, keraamiset kuikat, julisteet ja valaisimet ovat design-klassikoita ja ajaton joululahja. Tutustu Wirkkala-tuotteiden valikoimaan verkkokaupassamme. Wirkkalan muotoiluun voi pysyvästi tutustua myös EMMAssa Bryk & Wirkkala -katseluvarastossa.

Taidekirjoja, muotoilua EMMA Shopista. Kuvassa kirja Tapio Wirkkalasta sekä paperipussivaasi ja kuikka.

Lue lisää