Espoo Museum of Modern Art

Näyttelykeskus WeeGee saa syksyllä 2024 uuden upean piha-alueen

Näyttelykeskus WeeGee © Paula Virta / EMMA
Näyttelykeskus WeeGee © Paula Virta / EMMA

Näyttelykeskus WeeGeen pihaa uudistetaan kesällä 2024. Lue alta saapumisohjeet piharemontin ajalle kesä-syyskuulle! Kaikki näyttelykeskuksen museot, näyttelyt ja palvelut ovat avoinna normaalisti koko kesän.

Henkilöautot

Henkilöautojen maksulliset pysäköintipaikat sijaitsevat Kulttuuriparkissa osoitteessa Ahertajankuja 5 sekä WeeGee-talon päädyssä osoitteessa Ahertajantie 5.

Kulttuuriparkki palvelee joka päivä klo 6–23 (sisäänajo) välisenä aikana. Hallissa on 100 pysäköintipaikkaa, joista kaksi on invapaikkoja ja 16 sähköautopaikkoja. Sisäänajo Kulttuuriparkkiin tapahtuu Ahertajankujalta. Pohjantien kiertoliittymästä Ahertajantielle saavuttaessa Ahertajankuja on ensimmäinen tie oikealla, ennen Näyttelykeskus WeeGeetä.

Tilausbussit

Kesä-syyskuussa linja-autot eivät pääse ajamaan tai pysäköimään WeeGeen piha-alueelle, eikä Ahertajantielle ajamista suositella. Linja-autot voivat käyttää ryhmien jättämiseen ja hakemiseen Pohjantien bussipysäkkejä E2107 ja E2108. Kävelymatkaa bussipysäkeiltä WeeGeen pääoville on noin 300 metriä. Linja-auton voi tarvittaessa pysäköidä vierailun ajaksi Metro Areenan / Urheilupuiston parkkialueille osoitteissa Urheilupuistontie 2 ja 3.

Julkinen liikenne

WeeGeelle pääsee kätevästi myös julkisilla liikennevälineillä. Tapiolan metroasemalta on noin 10 minuutin kävelymatka WeeGeelle. Bussit 111, 113, 548 ja 549 sekä lähibussit 116 ja 119 tulevat Ahertajantien ja Pohjantien risteykseen pysäkille ”WeeGee”. Lähin kaupunkipyöräasema sijaitsee Näyttelykeskus WeeGeen lähellä Ahertajantiellä.

Huomioithan poikkeusjärjestelyt Helsingin seudun joukkoliikenteessä kesällä 2024. Lue lisää ja katso paras reittisi osoitteesta hsl.fi.

Lue lisää