Tapahtuma

Espoo-päivä ja Miljoonan puun talkoot

© Sanna Pelliccioni
© Sanna Pelliccioni
  • 29.08.2020
  • 11:00 - 17:00
  • Weegee
  • Vapaa pääsy

Vietä yhteistä kaupunkijuhlaa ja Espoon omaa nimikkopäivää WeeGeellä.

Tule mukaan Miljoonan puun talkoisiin. Tempauksessa jaetaan puun taimia kaupunkilaisille istutettavaksi lähiympäristöön.

Osallistu kulttuurikierrokselle Länsimetroon, jossa kuulet asemien taideteoksista, arkkitehtuurista ja alueiden historiasta. Mukaan mahtuu 15 henkilöä saapumisjärjestyksessä.

EMMAn avoimessa taidepajassa maalataan meditatiivisia kuvioita vedellä WeeGee-talon asvalttiin. Teos jättää jäljen vain hetkeksi.

Viihdy rauhoittavan taidetekemisen äärellä.

Miljoonan puun talkoot

Miljoonan puun talkoiden ajatuksena on ilmaisia puuntaimia jakamalla kannustaa jokaista ihmistä luomaan vehreämpää ympäristöä. Talkoiden taustalla on taiteilija Nina Backmanin Silence Project -kokonaisuus. Jokamiehenoikeudesta inspiraationsa saanut projekti nostaa esiin hiljaisuuden, tilan ja luonnon merkitystä ja sen vaikutusta suomalaiseen kulttuurin, arvoihin ja identiteettiin.

Espoossa puuntaimia jaetaan lauantaina 29.8. klo 11-17 Näyttelykeskus WeeGeen pihassa. Mukaan saat istutusohjeet sekä paikkasuositukset taimien istuttamiselle. Taimet ovat koivun, männyn ja kuusen taimia, joita voi istuttaa suomalaiseen metsään. Taimia jaetaan niin kauan, kun niitä riittää.

EMMA ja Näyttelykeskus WeeGee ottavat toiminnassaan jatkuvasti askeleita kestävämpään suuntaan tehdäkseen näyttelykeskuksesta pysyvästi maapallollemme ystävällisen toimijan. Tervetuloa mukaan talkoisiin!

Katso Espoo-päivän koko ohjelma

Liittyvää

Lisää tapahtumia