Tapahtuma

Espoo-päivä

© Ari Karttunen / EMMA
© Ari Karttunen / EMMA
  • 31.08.2019
  • 11:00 - 17:00
  • 2. kerros

Vietä yhteistä kaupunkijuhlaa WeeGeellä. Ohjelmaa on runsaasti kaikissa WeeGeen museoissa. EMMAn ohjelmassa muokataan omaa tyyliä, osallistutaan yllätykselliselle opastukselle ja tutustutaan Off the Lab -ryhmän performansseihin.

 

EMMAn ohjelma Espoo-päivänä:

 

PERJANTAINA 30.8.

klo 18
April Jazz goes EMMA: Sid Hille
Konsertissa kuullaan muusikko Sid Hillen jazzsävellys, joka on saanut vaikutteensa Rut Brykin ja Tapio Wirkkalan taiteesta. Esityksessä soittavat muusikot Sid Hille (kosketinsoittimet, theremin ja lyömäsoittimet) ja Jarmo Saari (sähkökitara ja theremin).

Klo 18
EMMAn yleisöopastus
Syvennä näyttelykokemustasi opastuksella. Perjantaina 30.8. opastus suuntautuu Intervowen –näyttelyyn.

 

LAUANTAINA 31.8.

klo 11-15
Mä tykkään!
Piirrä, kirjoita, korista tai julista. EMMAn avoimessa taidepajassa voit tehdä kangasmerkin asuusi kiinnitettäväksi.

klo 13
Eleiden ja tekojen arkisto
Eleiden ja tekojen arkisto on esityksellinen opastus, joka liikkuu esittävän taiteen ja kuvataiteen rajapinnalla. Esityksellinen opastus tutkii muistamisen kerroksia – tilassa elettyjä hetkiä, toistettuja eleitä ja tehtyjä askeleita. Teos uudistaa perinteisen museo-opastuksen ja laajentaa totuuden ja fiktion rajaa esitystaiteen keinoin. Työryhmässä koreografi Tero Hytönen ja tanssitaiteilija Aino Purhonen.

klo 14-17
Off the Lab -performanssit
Off the Lab on monikulttuurisen taiteilijaryhmän suunnittelema performanssisarja, joka tutkii fanittamisen ja julkisuuden vaikutuksia. Monia eri taiteenmuotoja yhdistelevässä esityksessä pohditaan, miten nämä ilmiöt haastavat yhteiskunnallisia arvojamme. Performanssi syntyi taiteilijoiden yhteistuotantona kun he tutustuivat EMMAn toimintaan ja syksyn päänäyttelyyn. Michael Jackson: On the Wall -näyttely valottaa, miten kansainvälinen supertähti Michael Jackson ilmiönä näyttäytyy nykytaiteessa. Työryhmään kuuluu harpisti Natalia Castrillón, kapellimestari ja muusikko Majella Clarke, yhteisötaiteilija Tiago Martins Pinto, näyttelijä ja performanssitaiteilija Anna Olkinuora, tanssitaiteilija ja koreografi Sade Risku, esitystaiteen pedagogi ja performanssitaiteilija Camila Rosa sekä lavastaja Laura Sariola.

Liittyvää

Lisää tapahtumia