Espoo Museum of Modern Art

Tapahtuma

Ilmaisillan yleisöopastus: Muotoilua EMMAssa

© Paula Virta / EMMA
© Paula Virta / EMMA
  • 03.02.2023
  • 17:30 - 18:15
  • EMMA
  • Vapaa pääsy

Opastuksella tutustumme valikoituihin kokonaisuuksiin EMMAn ajankohtaisista muotoilua esittelevistä näyttelyistä ja puhumme erilaisista taiteen ja muotoilun teemoista.

Tapahtuma on osa Arkkitehtuurin ja muotoilun päivien ohjelmaa. Arkkitehtuurin ja muotoilun päiviä vietetään 1.–5. helmikuuta. Kymmenien eri toimijoiden järjestämässä ohjelmassa nähdään keskusteluja, työpajoja, näyttelyitä, opastuksia, avoimia ovia, luentoja ja julkistuksia.

Osallistu ArkMuoto-päiviin myös sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #arkmuoto ja #elämisenlaatu. Tapahtumaviikon aikana on käynnissä kuvahaaste, jonka löydät ArkMuoto-Instagramista ja Facebookista.

Jaa oma muotoilun klassikkosi

Muotoilu koskettaa ja on lähellä meistä jokaista, sekä arkisessa ympäristössämme että erityisinä esineinä. Arkkitehtuurin ja muotoilun päivinä EMMAssa inspiroidutaan suomalaisen muotoilun klassikoista ja jaetaan tarinoita siitä, minkälaiset esineet ovat saaneet klassikon aseman meidän elämissämme. Voit kirjoittaa muistosi sinulle tärkeistä designesineistä ja jättää ne muiden luettavaksi näyttelytilaan. 

Lisää tapahtumia