Espoo Museum of Modern Art

Tapahtuma

Taideloma

© Ari Karttunen / EMMA
© Ari Karttunen / EMMA
  • 21.02.2023 - 24.02.2023
  • 13:00 - 15:00
  • 2. kerros

Tule viettämään taiteellista talvilomaviikkoa EMMAan. Joka päivä on erilaista ohjelmaa, jossa pääset tutustumaan näyttelyihin ja osallistumaan pajoihin. Voit viettää EMMAssa koko viikon tai osallistua vain valitseminasi päivinä.  Taideloman ohjelma on Aalto-yliopiston kuvataidekasvatuksen opiskelijoiden toteuttamaa ja se on suunniteltu noin 4–10-vuotiaita lapsia ajatellen.

Taideloman ilmoittautuminen avautuu maanantaina 6.2. klo 11.

Löydät ilmoittautumislinkit alta pajakuvausten yhteydestä.

Taideloma on yhteistä ohjattua taidetekemistä. Lapset osallistuvat taidelomalle aina aikuisen kanssa.

Osallistuminen ja tarvikkeet sisältyvät museolipun hintaan (20/10 €, alle 18- ja yli 70-vuotiaille vapaa pääsy).

Taidepajojen opetuskielinä ovat suomi ja englanti. 

Ti 21.2. klo 13-15 | Taikalasit

Miltä museo näyttää uusin värein? Miltä taideteos kuulostaa? Taikalasit-pajassa pääset tekemään itsellesi upeat taikalasit, joilla saat taideteosten tarkasteluun aivan uuden ulottuvuuden. Tarkastelemme taideteoksia eri aisteja käyttämällä ja kuvailemme teoksia toinen toisillemme.

Täyteen varattu. Voi ilmoittautua jonotuslistalle.

Ke 22.2. klo 13-15 | Salainen viesti

Salainen viesti -pajassa herkistymme kuuntelemaan toisiamme. Millaisilla eri tavoilla olet lähettänyt viestejä muille? Viestistäsi on voinut jäädä jälkiä paperille tai se on voinut olla jokin ele, jonka olet ilmaissut kehollasi. Voit kokeilla salaviestin tekemistä eri tavoilla, kuvallisesti, kehollisesti tai sanallisesti. Pääset kehittämään oman salaisen kielesi, jota muut voivat yrittää ratkaista. Ratkeaako arvoituksesi muille ja onnistuvatko he lukemaan viestisi?

Ilmoittaudu tästä.

To 23.2. klo 13-15 | Mahdoton temppu

Oletko koskaan seisonut pää alaspäin yhden sormen varassa? Miltä näyttäisi, jos osaisitkin leijua ilmassa? Otamme kuvittelun avulla käyttöön uudet ominaisuudet, päästämme leikin valloilleen ja kuvaamme yhdessä painovoimaa uhmaavan videon. Videossa mahdottomat temput muuttuvat hetkeksi todeksi ja omat kyvyt näyttäytyvät rajattomilta. Pajan päätteeksi keräännymme ihailemaan yhdessä kuvattua temppuvideota.

Ilmoittaudu tästä.

Pe 24.2. klo 13-15 | Ollapa olio

Ollapa erikoinen olio, jollaista kukaan ei ole aikaisemmin tavannut! Pajassa keksimme eriskummallisen joukon olioita, joiden ominaisuuksia keräämme taideteoksista. Miten tällainen harvinaislaatuinen olio käyttäytyisi ja miltä se voisi näyttää? Pajan päätteeksi mielikuvitusoliomme heräävät henkiin yhteisen varjoleikin aikana. Varjoleikin yhteydessä pääset esittämään oliosi ominaisuuksia muille.

Täyteen varattu. Voit ilmoittautua jonotuslistalle.

Lisää tapahtumia