Tapahtuma

Taideloma

© Ella Tommila / EMMA
© Ella Tommila / EMMA
  • 18.02.2020 - 21.02.2020
  • 13:00 - 15:00
  • Paletti-tila, 1. kerros

Tule yksin, perheen tai ystävän kanssa viettämään hiihtolomaviikkoa EMMAan. Taideloma on yhteistä ohjattua taidetekemistä johon lapset osallistuvat aina tutun aikuisen kanssa. Ohjelmaa on päivittäin tiistaista perjantaihin klo 13–15. Osallistuminen ja välineet sisältyvät museolipun hintaan.

Taideloma on täyteen varattu!

Tutustu alla olevaan ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan vaikka koko viikoksi. Jokaiselle päivälle ilmoittaudutaan erikseen. Taideloma on järjestetty yhteistyössä Aalto-yliopiston kuvataidekasvatuksen opiskelijoiden kanssa. Alle 18-vuotiaat ja yli 70-vuotiaat pääsevät EMMAan aina ilmaiseksi.

Tiistai: Ääniä Emmassa

Miten hissi sihisee ja käytävät kaikuvat? Minkälaisia ääniä saamme aikaan omista kehoistamme? Äänipajan lähtökohtana on kokemuksellinen lähestymistapa taideteoksiin ja koko rakennukseen. Rakennamme kuuntelukojeet ja makustelemme ääniä äänibuffetissa. Taidelomapäivän päätteeksi pidämme äänikonsertin.

OHJELMA ON TÄYTEEN VARATTU!

Keskiviikko: Valon ja varjon leikki

Valon ja varjon leikki -pajassa tutkimme teoksia, joissa väri, valo ja varjo ovat tärkeässä roolissa. Miten värit heijastuvat sinuun? Mitkä materiaalit kiiltävät valossa, ja millaisia varjoja museon teokset jättävät tilaan? Teemme nähdyn perusteella omat visuaaliset teokset.

OHJELMA ON TÄYTEEN VARATTU!

Torstai: Hohtavia hahmoja

Miten voimme tulla osaksi teosta, museon rakennusta tai numeroiden avaruutta? Teemme itsemme näkyviksi hohtavilla materiaaleilla hämärässä Tatsuo Miyajiman Sky of Time -teoksen tilassa. Tule hohtamaan ja leikkimään numerotaivaan alla!

OHJELMA ON TÄYTEEN VARATTU!

Perjantai: Olipa kerran...

“Olipa kerran…” on taidepaja, jossa tekstiili ja tarina kietoutuvat yhteen. Minkä tarinan sinä haluaisit kertoa? Miltä näyttää villasta tehty tuuli tai kankaasta punottu maisema? Päivän aikana toteutamme omat tekstiiliteokset.

OHJELMA ON TÄYTEEN VARATTU!

Liittyvää

Lisää tapahtumia