Espoo Museum of Modern Art

Tapahtuma

Taideloma

© Ari Karttunen / EMMA
© Ari Karttunen / EMMA
  • 18.10.2022 - 21.10.2022
  • 13:00 - 15:00
  • 2. kerros

Tule viettämään taiteellista syyslomaviikkoa EMMAan. Joka päivä klo 13-15 on erilaista ohjelmaa, jossa pääset tutustumaan näyttelyihin ja osallistumaan pajoihin. Voit viettää EMMAssa koko viikon tai osallistua vain valitseminasi päivinä. Taideloman ohjelma on Aalto-yliopiston kuvataidekasvatuksen opiskelijoiden toteuttamaa. Tutustu ohjelmaan alla ja ilmoittaudu mukaan! Kaikkien päivien opetuskielinä ovat suomi ja englanti.

Osallistuminen ja tarvikkeet sisältyvät museolipun hintaan (20/10 €, alle 18- ja yli 70-vuotiaille vapaa pääsy).

Tiistai 18.10. klo 13–15

Robottipiirustus

Jos olisit robotti, millaista jälkeä sinusta lähtisi? Pajassa tutustumme robotin ja ihmisen yhteistyöhön taiteessa. Pohdimme yhdessä erilaisten viivojen, muotojen ja jälkien merkityksiä. Yhteisen havainnoinnin jälkeen kokeilemme, millaista on itse olla ohjailtava piirustusrobotti tai millaista jälkeä erilaiset piirustuskojeet jättävät paperille.

Täyteen varattu

Keskiviikko 19.10. klo 13–15

Kukkatutkimus

Pajassa tutustumme Nykyaikaa etsimässä -näyttelyssä oleviin teoksiin tulppaaneista ja keskustelemme, millaisia erilaisia kukkia tiedämme ja olemme nähneet. Kukkahavaintoja kokeillaan toteuttaa myös oman kehon avulla esittäen kukan eri osia. Suunnittelemme ja toteutamme oman kukkalajikkeen paperista ja nimeämme kukan tieteellisesti tekijänsä mukaan. Pajan päätteeksi pidämme pienimuotoisen kukkanäyttelyn yhdessä.

Täyteen varattu

Torstai 20.10. klo 13–15

Värikkäät muistot

Millaisiin väreihin, tuoksuihin ja muotoihin olet törmännyt luonnossa kulkiessa? Tutkimme taideteosten luontoaiheita ja kerromme tarinoita omista luonnossa syntyneistä kokemuksista ja muistoista saduttamalla. Muistot tallennetaan itse toteutettavaan lankatupsuun käyttämällä eri värisiä lankoja. Muistatko aurinkoisen kesäpäivän keltaisesta väristä? Minkä väristä jäätelöä söit? Tupsun voi pajapäivän päätteeksi kiinnittää vaikka omaan takkiin.

Täyteen varattu

Perjantai 21.10. klo 13–15

Elävä ympäristöni

Asuinympäristössämme on paljon ihmisen rakentamaa. Myös eläimet muokkaavat ympäristöä monin eri tavoin. Oletko ikinä miettinyt, miten kasvit vaikuttavat omaan elintilaansa? Tutustumme luontoaiheisiin taideteoksiin ja pohdimme ja keskustelemme ympäristöön vaikuttavista asioista. Lopuksi rakennamme kierrätysmateriaaleista oman kolmiulotteisen pienoismaailman, jonka voi viedä kotiin.

Täyteen varattu

Lisää tapahtumia