Tapahtuma

Taideloma

© Ella Tommila / EMMA
© Ella Tommila / EMMA
  • 15.10.2019 - 18.10.2019
  • 13:00 - 15:00
  • Paletti-tila, 1. kerros

Tule yksin, perheen tai ystävän kanssa viettämään syyslomaviikkoa EMMAan. Joka päivälle on oma ohjelmansa. Voit viettää EMMAssa koko viikon tai valita päivistä mieluisimman. Taideloma on yhteistä ohjattua taidetekemistä johon lapset osallistuvat aina aikuisen kanssa. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan! Taideloma on järjestetty yhteistyössä Aalto-yliopiston kuvataidekasvatuksen opiskelijoiden kanssa. Osallistuminen ja välineet sisältyvät museolipun hintaan.

Ohjelma

Tiistai 15.10. Punaista viivaa etsimässä  

Moni kuva alkaa viivasta, mitä kaikkea löydämme sen takaa? Kuinka viivat kuvaavat liikettä tai tunteita? Tutkimme viivoja eri teoksissa sekä itsessämme yhteiseen läpinäkyvään teokseen piirtämällä sekä omien kokeilujen avulla. Tule mukaan matkalle etsimään punaista viivaa!

ILMOITTAUDU TIISTAIN OHJELMAAN

Keskiviikko 16.10. Salaperäinen valo 

Valoa on kaikkialla ympärillämme, mutta missä kaikissa muodoissa valo esiintyy? Voiko valosta tehdä taideteoksia? Tutkimme valon salaisuuksia tutustumalla taideteoksiin, joita ei olisi ilman valoa ja teemme taidepajassa oman valonlähteen arkisesta esineestä. Tule tutkimaan kanssamme valon ja varjon leikkiä! LOPPUUNVARATTU!

ILMOITTAUDU KESKIVIIKON OHJELMAAN

Torstai 17.10. Lelut valtaistuimella

Mitä kuva kertoo? Tutkimme kuvallisia viestejä fanittamisen ja ihailun näkökulmasta. Pääosassa ovat omat lelut! Ota mukaan lempilelusi kollaasimuotokuvan malliksi. Tule ihmettelemään kanssamme, miten idolikuvia rakennetaan!

ILMOITTAUDU TORSTAIN OHJELMAAN

Perjantai 18.10. Omat moovit!

Millainen taide saa sinut liikkumaan? Viimeisenä EMMAn taidelomapäivänä tutkimme liikettä. Onko se jotain, joka tapahtuu eri materiaalien välillä vai jotain, joka tapahtuu sisällämme? Millaisena liikkeenä erilaiset tunteet ja tuntemukset näkyvät ulospäin? Tule tutkimaan liikkeen moninaisia mahdollisuuksia Slime-ystäviemme kanssa hauskaan disco-hetkeen!

ILMOITTAUDU PERJANTAIN OHJELMAAN

 

Liittyvää

Lisää tapahtumia