Espoo Museum of Modern Art

Tapahtuma

Taiteen voimaa EMMAssa: Taide tuntuu

RANI SAARINEN © ARI KARTTUNEN / EMMA
RANI SAARINEN © ARI KARTTUNEN / EMMA
  • 27.11.2021
  • 14:00 - 14:45
  • 2. kerros / Verkkotapahtuma

Kierroksella tehdään rauhallisia kehonhuoltoharjoituksia ja havainnoidaan sitä, millaisia tunteita taide herättää omassa kehossa. Kierros pidetään Kosketus-näyttelyssä ja sen ohjaa hyvinvointivalmentaja Rani Saarinen.

Voit osallistua tapahtumaan joko paikan päällä näyttelytilassa tai etänä verkossa Zoom-alustalla. Jos osallistut tietokoneella, sinun ei tarvitse ladata ohjelmaa. Lähetys toimii selaimellasi. Mikäli osallistut puhelimella, lataa ensin maksuton Zoom-sovellus Google Playsta (Android) tai AppStoresta (iOS). Osallistuminen paikan päällä Näyttelykeskus WeeGeen pääsylipun hinnalla. Verkkotapahtuma on maksuton.

Osallistu tästä.

Taide tuntuu ulkona ja näyttelytilassa syyskaudella seuraavasti:

21.8. klo 13-14. Taide tuntuu ulkona

1.9. klo 17.30-18.30 Taide tuntuu ulkona

25.9. klo 14-14.45 Taide tuntuu lapsille

30.10. klo 14-14.45 Taide tuntuu

27.11. klo 14-14.45 Taide tuntuu

Taiteen voimaa viikonloppuisin

EMMAn näyttelytiloissa on syksyn viikonloppuina mahdollisuus kokea taiteen voima monin eri tavoin. Saman päivän aikana voit esimerkiksi kuunnella oboemusiikkia taidetta katsoessasi ja osallistua kehonhuoltoharjoituksiin. Tai voit kuunnella opastuksen ja tehdä itse taidetta.

EMMAn vuoden 2021 teemana on taiteen voima. Vuoden aikana nähdään vahvoja, erityisesti EMMAn tiloihin suunniteltuja näyttelyitä sekä voimakasta materiaalien, tekniikoiden ja värien hallintaa. Taiteella on voimaa viedä tärkeiden keskustelujen äärelle sekä tuottaa elämyksiä haastavinakin aikoina. EMMA tarjoaa yleisöilleen paikkoja itsetutkiskelulle ja ympäröivän maailman ymmärtämiselle.

Liittyvää

Lisää tapahtumia