Espoo Museum of Modern Art

Odotus on päättynyt! EMMA avautuu rajoitetusti maanantaina 3.5.2021

Elmgreen & Dragsetin teos jossa poika istuu Mini Cooper -auton päällä.
Elmgreen & Dragset: The Wait (Odotus) 2013-2020 © Paula Virta/EMMA. Yksityiskokoelma
Elmgreen & Dragsetin teos jossa poika istuu Mini Cooper -auton päällä.
Elmgreen & Dragset: The Wait (Odotus) 2013-2020 © Paula Virta/EMMA. Yksityiskokoelma

Viimeinen mahdollisuus nähdä Elmgreen & Dragsetin 2020-näyttely vielä yhden päivän ajan ennakkolipulla! EMMAn näyttelytilan surrealistiseksi parkkihalliksi muuntaneen maailmankuulun taiteilijakaksikon 25-vuotisjuhlanäyttely avautuu vielä yhdeksi päiväksi, kun avaamme ovemme ensi maanantaista alkaen. Näin EMMA liittyy muiden pääkaupunkiseudun säätiömuotoisten museoiden joukkoon, jotka ovat rajatusti avanneet ovensa yleisölle. Elmgreen & Dragsetin 2020-näyttelyssä sekä muissa EMMAn esillä olevissa näyttelyissä voi vierailla ostamalla lipun ennakkoon EMMA Shopin verkkokaupasta. Yleisön turvallisuuden takaamiseksi lippuja on saatavilla rajoitetusti, joten toimi nopeasti.

Taiteilijaduo Elmgreen & Dragsetin näyttelyaikaa onnistuttiin pidentämään vielä yhdellä päivällä, jolloin yleisölle tarjoutuu mahdollisuus kokea vaikuttava näyttely viime hetkellä EMMAn avautuessa maanantaina 3.5. klo 12. Vaikka EMMA avautuu, museovierailu tulee olemaan hiukan erilainen kuin aiemmin. EMMA ja EMMA Shop ovat auki viikon jokaisena päivänä. Cafe Zoceria WeeGee palvelee tiistaista lauantaihin. Näyttelykeskus WeeGee ja sen muut toimijat pysyvät vielä toistaiseksi suljettuina. Näyttelyihin voi tutustua koronarajoitusten vuoksi vain rajallinen määrä kävijöitä kerrallaan. EMMAan otetaan sisälle 100 kävijää tunnissa. EMMA noin 5000 neliön näyttelytiloineen on pinta-alaltaan Suomen suurin museo, jossa on mahdollista nauttia taiteesta turvallisesti ja etäisyyksistä huolehtien. Kaikilta 12-vuotta täyttäneiltä edellytetään kasvomaskin käyttöä. Ennen vierailua suosittelemme tutustumaan EMMAn turvallisen vierailun ohjeisiin.  

Ennakkolipun EMMAn näyttelyihin voi ostaa EMMA Shopin verkkokaupasta. Ennakkolippujen hinta on 12€. Valitettavasti emme voi tarjota alennuslippuja tällä hetkellä, mutta museokorttilaiset, alle 18- ja yli 70-vuotiaat sekä muut ilmaiseen sisäänpääsyyn oikeutetut ryhmät pääsevät museoon edelleen maksutta. Mikäli olet oikeutettu ilmaiseen sisäänpääsyyn, varaa kuitenkin vierailuaika itsellesi EMMAn verkkokaupasta. Päivitämme jatkuvasti varaustietoja, ja uusia vierailuaikoja on luvassa lisää sitä mukaa, kun saamme lisättyä niitä verkkokauppaan. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn valitun tunnin aikana, mutta vierailuaikaa ei ole rajoitettu. Sisäänkäynti EMMAan tapahtuu rakennuksen pääovesta. Varaudu esittämään ilmaiseen sisäänpääsyyn oikeuttava kortti tai muu todiste lipuntarkastuksen yhteydessä.  

Pitkän kiinniolon jälkeen EMMA haluaa tarjota mahdollisuuden museovierailuun mahdollisimman monelle. Sen vuoksi museo on avoinna poikkeuksellisesti joka päivä, myös maanantaisin.  Toistaiseksi olemme auki ma-pe klo 12-19 ja la-su 11-17. Cafe Zoceria WeeGee noudattaa omia aukioloaikojaan. Cafe Zoceria WeeGee on toistaiseksi auki ti-la klo 11-16. Tarkistathan kahvilan aukioloajat heidän verkkosivuiltaan. WeeGee-talon yhteyteen valmistuvan maanalaisen pysäköintilaitoksen rakennustöiden takia pysäköintipaikkoja on rajoitetusti saatavilla. Rakennustyömaa ei vaikuta esteettömiin pysäköintipaikkoihin. Suosittelemme käyttämään julkista liikennettä mahdollisuuksien mukaan. Tapiolan keskustasta löytyy pysäköintitaloja ja -alueita autolla saapuville. Pahoittelemme häiriötä.

Poikkeusjärjestelyjen aikana tarjoamme ainoastaan etäopastuksia. Kerromme heti, kun voimme ottaa opastusryhmiä vastaan myös näyttelytilassa. 

Lipunostoon liittyvissä ongelmatilanteissa ota yhteyttä EMMA Shopin asiakaspalveluun:

+358 43 825 4972

shop@emmamuseum.fi

Lue lisää