Espoo Museum of Modern Art

Vieraile EMMAssa turvallisesti

EMMA – Espoon modernin taiteen museo. © Ella Tommila / EMMA
EMMA – Espoon modernin taiteen museo. © Ella Tommila / EMMA

EMMA on pinta-alaltaan Suomen suurin taidemuseo. Turvallista tilaa nauttia taiteesta riittää, kun otamme toisemme huomioon. Kävijöiden ja työntekijöiden turvallisuus on otettu huomioon monin tavoin.

Päivitetty 2.2.2022

EMMA toimii ajankohtaisia koronarajoituksia noudattaen. EMMA on avoinna normaalisti.

EMMAn henkilökunta on valmistautunut ottamaan museovieraita vastaan koronatilanteessa ja tukemaan turvallisessa vierailussa.

Huomioi seuraavat ohjeet, kun suunnittelet vierailuasi museoon:

  • Noudatamme Etelä-Suomen aluehallintoviraston ohjeistusta koronapassista. Koronapassia ei toistaiseksi edellytetä Espoon kaupungin liikunta- ja kulttuuritiloissa, yleisötilaisuuksissa tai harrastustoiminnassa.
  • Tule museoon vain terveenä. Tarjoamme kotioloihin  luovaa tekemistä ja katseltavaa, jonka parissa voit odottaa museovierailulle sopivaa hetkeä.
  • Pidä turvaväli muihin museovieraisiin ja henkilökuntaan.
  • Noudata hyvää käsihygieniaa ja vältä tarpeetonta pintojen koskettelua. Pese kätesi huolellisesti aina, kun se on mahdollista. Käsidesiä on tarjolla näyttelytiloissa.

Liput

  • Voit ostaa pääsylipun Näyttelykeskus WeeGeen lippukassalta saapuessasi paikalle tai vaihtoehtoisesti jo ennakkoon  Lippu.fi -verkkokaupasta. Huom. ennakkoliput sisältävät Lippu.fi:n palvelumaksun 2€.

EMMA on tiloiltaan Suomen suurin taidemuseo; näyttelypinta-alaa yli 5000m2. Tilaa nauttia taiteesta turvallisesti ja etäisyyksistä huolehtien löytyy runsaasti.

Näyttelytilojen ilmastointi on mitoitettu 2500 henkilölle, joten mitoitus on suunniteltu huomattavasti suuremmalle joukolle kuin talossa yhdellä kertaa on. Ilmastointi toimii koneellisesti ja ilmaa suodattaen. Osa sisäilmasta kiertää, mutta myös ulkoilmaa tulee kiertoon jatkuvasti. Sama ilma ei siis kierrä tiloissa koko päivää.

Lue lisää