Vieraile EMMAssa turvallisesti

EMMA – Espoon modernin taiteen museo. © Ella Tommila / EMMA
EMMA – Espoon modernin taiteen museo. © Ella Tommila / EMMA

EMMA on pinta-alaltaan Suomen suurin taidemuseo. Turvallista tilaa nauttia taiteesta riittää, kun otamme toisemme huomioon. Kävijöiden ja työntekijöiden turvallisuus on otettu huomioon monin tavoin.

EMMAn henkilökunta on valmistautunut ottamaan museovieraita vastaan koronatilanteessa ja tukemaan turvallisessa vierailussa. Huomioi seuraavat ohjeet, kun suunnittelet vierailuasi museoon:

  • Tule museoon vain terveenä. Tarjoamme kotioloihin luovaa tekemistä ja katseltavaa, jonka parissa voit odottaa museovierailulle sopivaa hetkeä.
  • Pidä turvaväli muihin museovieraisiin ja henkilökuntaan.
  • Suosittelemme kaikille yli 12-vuotiailta kasvomaskin käyttöä. Maalauskoneen esityksissä on voimassa vahva maskisuositus.
  • Noudata hyvää käsihygieniaa ja vältä tarpeetonta pintojen koskettelua. Pese kätesi huolellisesti aina, kun se on mahdollista. Käsidesiä on tarjolla näyttelytiloissa.

EMMA on tiloiltaan Suomen suurin taidemuseo (yli 5000m2), jossa on mahdollista nauttia taiteesta turvallisesti ja etäisyyksistä huolehtien.

Näyttelytilojen ilmastointi on mitoitettu 2500 henkilölle, joten mitoitus on suunniteltu huomattavasti suuremmalle joukolle kuin talossa yhdellä kertaa on. Ilmastointi toimii koneellisesti ja ilmaa suodattaen. Osa sisäilmasta kiertää, mutta myös ulkoilmaa tulee kiertoon jatkuvasti. Sama ilma ei siis kierrä tiloissa koko päivää.

EMMA 

ti 11–17
ke–pe 11–19
la–su 11–17

Cafe Zoceria WeeGee

ti-la 11-16

Lue lisää