Vieraile EMMAssa turvallisesti

EMMA – Espoon modernin taiteen museo. © Ella Tommila / EMMA
EMMA – Espoon modernin taiteen museo. © Ella Tommila / EMMA

EMMA on pinta-alaltaan Suomen suurin taidemuseo. Turvallista tilaa nauttia taiteesta riittää, kun otamme toisemme huomioon. Kävijöiden ja työntekijöiden turvallisuus on otettu huomioon monin tavoin.

EMMA on auki, mutta museovierailu on hiukan erilainen kuin aiemmin. EMMA, EMMA Shop ja Cafe Zoceria WeeGee ovat auki, mutta Näyttelykeskus WeeGee ja sen muut toimijat pysyvät vielä toistaiseksi suljettuina. Sisäänkäynti EMMAan tapahtuu Näyttelykeskus WeeGeen pääovista. EMMAn henkilökunta on valmistautunut ottamaan museovieraita vastaan koronatilanteessa ja tukemaan turvallisessa vierailussa. Huomioi seuraavat ohjeet, kun suunnittelet vierailuasi museoon:

  • Suosittelemme ostamaan lipun ennakkoon EMMA Shopin verkkokaupasta, mutta lippuja voi ostaa myös paikan päältä. Mikäli sinulla on Museokortti tai olet oikeutettu ilmaiseen sisäänpääsyyn esimerkiksi iän perusteella (alle 18- ja yli 70-vuotiaat), suosittelemme myös silloin varaamaan vierailuajan verkkokauppamme kautta. Käytä koodia ILMAISLIPPU oston yhteydessä, niin sinulta ei veloiteta lipusta. Varaudu esittämään ilmaiseen sisäänpääsyyn oikeuttava kortti tai muu todiste lipuntarkastuksen yhteydessä.
  • Tule museoon vain terveenä. Tarjoamme kotioloihin luovaa tekemistä ja katseltavaa, jonka parissa voit odottaa museovierailulle sopivaa hetkeä.
  • Pidä 2 metrin turvaväli muihin museovieraisiin ja henkilökuntaan.
  • Edellytämme kaikilta yli 12-vuotiailta kasvomaskin käyttöä.
  • Noudata hyvää käsihygieniaa ja vältä tarpeetonta pintojen koskettelua. Pese kätesi huolellisesti aina, kun se on mahdollista. Käsidesiä on tarjolla näyttelytiloissa.

EMMA on tiloiltaan Suomen suurin taidemuseo (yli 5000m2), jossa on mahdollista nauttia taiteesta turvallisesti ja etäisyyksistä huolehtien.

Näyttelytilojen ilmastointi on mitoitettu 2500 henkilölle, joten mitoitus on suunniteltu huomattavasti suuremmalle joukolle kuin talossa yhdellä kertaa on. Ilmastointi toimii koneellisesti ja ilmaa suodattaen. Osa sisäilmasta kiertää, mutta myös ulkoilmaa tulee kiertoon jatkuvasti. Sama ilma ei siis kierrä tiloissa koko päivää.

EMMA ja EMMA Shop

ma-pe 12–19
la–su 11–17

Cafe Zoceria WeeGee

ti-la 11-16

Lue lisää