Opastusten ja taidepajojen varausehdot

EMMAn opastuksia ja työpajoja koskevat varausehdot

Näitä varausehtoja sovelletaan asiakkaan ja EMMA – Espoon modernin taiteen museon välillä koskien opastus- ja taidepajavarauksia. Ne astuvat voimaan varauksen tekohetkellä. Huomioithan, että nämä ehdot eivät koske ravintolaa tai muita toimijoita ja heidän palveluitaan.

Varaus tulee tehdä viimeistään 3 arkipäivää ennen palvelun ajankohtaa. Palvelu, johon liittyy tarjoilua, tulee varata viimeistään viikko ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Palvelun voi perua veloituksetta viikkoa ennen varattua aikaa.

Varatun opastuksen/taidepajan hinta veloitetaan täysimääräisenä, jos palvelua ei ole määräaikaan mennessä peruutettu. Maksuttoman opastuksen peruuttamatta jättämisestä veloitamme 30 euroa. Henkilöhinnoitteluun perustuva palvelu veloitetaan asiakkaan ilmoittaman viimeisimmän henkilömäärän mukaan.

Peruutus on tehtävä joko kirjallisesti tai soittamalla EMMAn asiakaspalveluun sen aukioloaikana. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun tieto on tullut EMMAan. Jos viesti saapuu EMMAn asiakaspalvelun aukioloajan jälkeen, katsotaan peruutus saapuneeksi seuraavana arkipäivänä.

Opas odottaa ryhmää enintään 15 min. varatun ajan alkamisesta. Huomioithan, että tämä lyhentää palvelun kokonaiskestoa.

EMMAn asiakaspalvelu: info@emmamuseum.fi tai ma–pe klo 10-14 p. 043 827 0941