Espoo Museum of Modern Art

Tapahtuma

ARS22 Gathering (Kokoontuminen)

© Kansallisgalleria / Pirje Mykkänen
© Kansallisgalleria / Pirje Mykkänen
  • 11.10.2022 - 12.10.2022
  • 10:00 - 19:00
  • Kiasma & EMMA
  • Vapaa pääsy

ARS22 Gathering (Kokoontuminen) jatkaa ja syventää Kiasman ARS22 – Eläviä kohtaamisia -näyttelyn esiin nostamia aiheita. Tapaaminen kutsuu yhteen keskustelemaan ja kehittämään kriittistä ajattelua nykymaailmasta. Antropologisia, taiteellisia, sosiologisia ja filosofisia näkemyksiä sisältävä tapahtuma järjestetään neljän pääteeman ympärille, joita ovat ”Gender”, ”Decolonial”, ”Technology” ja “Ecology”. Tapahtuma on ilmainen ja englanninkielinen.

Seminaarin puhujina ovat muun muassa: Elizabeth Povinelli, Christina Sharpe, Mel Y Chen, Achille Mbembe, Slavs and Tatars, Agnieszka Kurant, Petra Laiti, Pirjo Virtanen ja Nitin Sawhney.

Tapahtuma korostaa yhteistä tavoitetta syventää ymmärrystä nykytaiteen sosiaalisesta roolista ja kokoaa yhteen pääkaupunkiseudun nykytaiteen instituutioita ja organisaatioita: EMMA – Espoon modernin taiteen museo, Frame Contemporary Art Finland, Nykytaiteen museo Kiasma ja Taideyliopisto.

Tapahtuma järjestetään Kiasmassa tiistaina 11.10. ja EMMAssa keskiviikkona 12.10. Voit tutustua tapahtuman aikatauluun englanninkielisillä sivuilla. Tilaisuus on täyteen varattu.

Kokoontumista rahoittaa Saastamoisen säätiö.

Liittyvää

Lisää tapahtumia