Espoo Museum of Modern Art

Tapahtuma

Rakkaussimulaatio EVE: Vedenhenget

  • 27.08.2022 - 15.01.2023
  • 00:00 - 00:00
  • 2. kerros

Sukella sisään virtuaalimaailmaan ja herätä sisäinen vedenhenkesi. Jaa pieni hetki tutun tai tuntemattoman kanssa ja anna ilon pisaroida! Vedenhenget on kahden hengen vuorovaikutteinen kohtaaminen virtuaalisessa vesimaailmassa. Pääset ikimeren piiriin pukemalla virtuaalilasit.

Rakkaussimulaatio EVE: Vedenhenget on Eero Tiaisen ja työryhmä EVE:n virtuaalitodellisuusteos ihmisten välisestä kohtaamisen voimasta. EVE-työryhmässä tekoälytutkijat ja metaverse-taiteilijat kehittävät rakkausalgoritmeja virtuaalitodellisuuden ja tekoälyn maailmassa. EVEä on kehitetty jo vuodesta 2017, muun muassa yhteistyössä Aalto yliopiston kanssa. Maaliskuussa 2023 Rakkaussimulaatio EVE toteutetaan kokoillan VR-teatteriesityksenä Espoon Kaupunginteatterissa.

Vedenhenget on koettavissa perjantaisin klo 17−19, lauantaisin klo 13−16 ja sunnuntaisin klo 13−16. Kesto noin 5 minuuttia. Ilmoittaudu henkilökunnalle paikan päällä.  Vedenhenkiin voidaan ottaa rajattu määrä henkilöitä päivän aikana, joten saavuthan ajoissa varmistaaksesi paikkasi. Kokemus on suunniteltu koettavaksi kahdelle henkilölle ja se soveltuu yli 7-vuotiaille. Muina aikoina olet tervetullut rentoutumaan huoneessa olevien Syli-istuimien pehmeydessä.

Taiteellinen johtaja: Eero Tiainen
Tuottaja: Inna Huttunen
VR-suunnittelija: Iikkamatti Hauru
Ohjelmoijat: Mikko Honkanen, Rongzhi Liu, Michael Jelbart
AI-ohjelmoija: Evelin Jalonen
Avustava VR ohjelmoija: Maciej Tomaszewski
Äänisuunnittelijat: Iikkamatti Hauru, Matias Harju
Läheisyysohjaaja: Juuso-Matias Maijanen
Tuotanto: Avatar’s Journey ja Espoon Kaupunginteatteri
Yhteistyökumppanit: Helsinki XR Center, MAGICS infrastructure, Aalto yliopisto, Suomen Kulttuurirahasto, Taiteen Edistämiskeskus

Syli-istuimien suunnittelu ja tuotanto: Maria Jännes, Maria Vähäsarja.

Lisää tapahtumia