Tapahtuma

PERUTTU. Taide tuntuu

  • 18.04.2020
  • 14:00 - 14:45
  • 2. kerros

PERUTTU. Huollamme kehoa Kosketus-kokoelmanäyttelyssä rauhallisilla harjoituksilla ja havainnoimme taiteen kehossa herättämiä tunteita. Ohjaajana hyvinvointivalmentaja Rani Saarinen.

Hyvinvointivalmentaja Rani Saarisen ohjaamassa harjoituksessa on kyse pysähtymisestä, oman kokemuksen tarkkailemisesta ja erilaisten tuntemuksien hyväksymisestä. Kierros on oiva tapa kokea taideteoksia rauhalliseen tahtiin ja tarkkailla, mikä puhuttelee itseä juuri tänään. Opastuksella havainnoidaan taiteen kehossa herättämiä tunteita ja tehdään rauhallisia harjoituksia. Osallistujalta ei vaadita ennakkotietoja tai -taitoja. Kesto 45 min.

Osallistuminen museolipun hinnalla. Ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Taide tuntuu järjestetään neljänä lauantaina kevään aikana. Kehonhuoltoa tehdään eri näyttelyissä. Tervetuloa mukaan vaikka joka kerta!

Lauantai 18.1. klo 14
Huollamme kehoa Kosketus-kokoelmanäyttelyssä rauhallisilla harjoituksilla ja havainnoimme taiteen kehossa herättämiä tunteita.

Lauantai 15.2. klo 14
Huollamme kehoa Tatsuo Miyajiman Sky of Time -näyttelyssä rauhallisilla harjoituksilla ja havainnoimme taiteen kehossa herättämiä tunteita.

Lauantai 14.3. klo 14
Huollamme kehoa Kosketus-kokoelmanäyttelyssä rauhallisilla harjoituksilla ja havainnoimme taiteen kehossa herättämiä tunteita.

Lauantai 18.4. klo 14
Huollamme kehoa Kosketus-kokoelmanäyttelyssä rauhallisilla harjoituksilla ja havainnoimme taiteen kehossa herättämiä tunteita

Liittyvää

Lisää tapahtumia