Etäopastus tuo taide-elämyksiä koti-iltaan – varaa omalle porukallesi

Etäopastus © Paula Virta / EMMA
Etäopastus © Paula Virta / EMMA

Etäopastus tuo museon näyttelyt sinne, missä sinä olet. Kierroksella ryhmälläsi on oma opas, joka on läsnä EMMAssa ja kuljettaa teitä näyttelyissä. Etäyhteyden avulla voitte kokea taidenäyttelyt keskustellen asiantuntevan oppaan kanssa.

Kierroksella tutustumme siihen, mikä ryhmääsi EMMAssa erityisesti kiinnostaa. Tunnin aikana voidaan keskittyä yhteen näyttelyyn, tai tutustua taiteeseen ja muotoiluun valikoiden teoksia koko näyttelykattauksesta. Punaisena lankana voi olla jokin ryhmää kiinnostava teema, esimerkiksi luonto tai nykytaiteen tekniikat. Ajatuksia opastuksen sisällöstä voi kertoa meille varauksen yhteydessä. Opas vastaa kierroksella kysymyksiin ja keskustelee mielellään näkemästänne.

Etäopastus järjestetään etäyhteyden avulla. Taide-elämyksen äärelle voi kokoontua ystävän olohuoneeseen, koululuokkaan tai vaikka työpaikan neukkariin. Ryhmäsi voi olla samassa paikassa yhdessä tai kukin oman etäyhteyden päässä liittyen mukaan sieltä, missä itse on.

Tarjoamme etäopastukset 30.5. asti tarjoushintaan:
Aikuisille 60e / ryhmä
Päiväkoti- ja esikouluryhmät 0e / ryhmä
KULPS-etäopastus espoolaisille kouluille 0e / ryhmä
Muut lasten ja nuorten ryhmät 40e / ryhmä

Opastus on noin tunnin mittainen. Varausvahvistuksen yhteydessä saat joko Teams- tai Zoom-alustalle osallistumislinkin, jonka voit jakaa ryhmällesi. Osallistumista varten ei tarvitse ladata erillisiä ohjelmia, mukaan pääsee nettiselaimen kautta.

Nähdään opastuksella!

Lue lisää