Registraattori

© Paula Virta / EMMA

Haemme vakituiseen työsuhteeseen registraattoria, joka toimii osana museon tekniikan ja konservoinnin tiimiä ja vastaa EMMAn monipuolisesta kansainvälisestä näyttely- ja kokoelmalogistiikasta.

Registraattorina pääset koordinoimaan näyttelylainojen, kokoelmalainojen ja uushankintojen teoslogistiikkaan liittyviä toimintoja sekä kehittämään innovatiivisella otteella museon organisointiprosesseja. Työnkuvaan kuuluu mm. teoskuljetusten suunnittelu ja järjestäminen, sopimus- ja vakuutusasiat sekä EMMAn kokoelmaprosessien etenemisen seuranta ja valvonta.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työympäristön sekä innostavan ja ratkaisukeskeisen työyhteisön, jonka riveistä löytyvät parhaat ja kehitysorientoituneimmat osaajat. Teemme työtämme tunnollisesti ja olemme ylpeitä työmme jäljestä. Kattavan perehdytyksen lisäksi saat EMMAlta kannustavan tuen ja esihenkilön valmentavan ohjauksen.

Toivomme, että otat haltuun vaivatta laajat kokonaisuudet, ymmärrät ennakoivasti syy-seuraussuhteita ja omaat erinomaiset taidot kuroa yhteen sujuvasti monen eri osa-alueen langanpäät. Ominaista sinulle on tehokas ja järjestelmällinen työote, hyvä paineensietokyky ja vuorovaikutustaidot. Olet parhaimmillasi työskennellessäsi oma-aloitteisella otteella nopeasti kehittyvässä organisaatiossa ja moniammatillisessa ympäristössä. Sinulla on kokemusta kulttuurialan kentältä tai vankka organisointitehtävien työkokemus. Museoalan kokemus katsotaan eduksi työnkuvassa. Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen sekä suullinen taito on olennainen osa tehtävästä suoriutumista.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakulomake 26.5.2024 mennessä. Liitä mukaan myös CV. Palkkaus EMMAn palkkausjärjestelmän mukaisesti (peruspalkka: 2976,23 €/kk). Lisäksi tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut (mm. Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä sairaskuluvakuutus). Työaika: 36,25 h / vko (mahdollisuus liukuvaan työaikaan, EMMAn käytäntöjen mukaisesti.). EMMAssa työskentelemme hybridimallilla. Työsuhde alkaa 5.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jenni Enbom puh. 043 825 0021, 15.5 klo 10–12 ja 17.5 klo 10–12. Haastattelut tullaan toteuttamaan kesäkuun alkupuolella.

EMMA – Espoon modernin taiteen museo on yksi Suomen suurimmista taidemuseoista. Espoon Tapiolassa, Näyttelykeskus WeeGeellä sijaitsevan museon kokoelma- ja näyttelytoiminta on profiloitunut kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen ja muotoiluun. Säätiöpohjaisesti toimiva EMMA tunnetaan museoalalla aktiivisesta, sitoutuneesta ja rohkeasti uutta luovasta organisaatiokulttuurista, lämpimästä työyhteisöstä sekä kehittymisen mahdollistavasta johtamiskulttuurista.