Espoo Museum of Modern Art

Tapahtuma

Lasten museofestarit: Pyjamabileet

© Milla Rissanen / EMMA
© Milla Rissanen / EMMA
 • 16.03.2024 - 17.03.2024
 • 11:00 - 17:00
 • Ahertajantie

Tänä viikonloppuna ei tarvitse pukea päivävaatteita päälle! Meillä on pyjamabileet!  

Lähde seikkailulle unien maailmoihin, kohtaamaan yllättäviä yön eläjiä, nukuttamaan aikuisia ja kuulemaan parhaat unitarinat. Mitä tahansa voi tapahtua yöaikaan! Tapahtumaviikonloppuna on luvassa paljon yhdessä tekemistä ja kokemista: pajoja, esityksiä, musiikkia ja elämyksiä, joissa taiteella, arkkitehtuurilla ja historialla on tärkeä osansa.  

Tapiolan museot muuttuvat viikonlopun mittaisiksi pyjamabileiksi 16.–17.3.2024.

Tutustu viikonlopun ohjelmaan ja aikatauluihin tällä sivulla.

Lasten museofestarit järjestävät EMMA – Espoon modernin taiteen museo, Museo Leikki, Näyttelykeskus WeeGee, KAMU Espoon kaupunginmuseo ja Suomen kello- ja korumuseo Kruunu. Mukana ovat myös Espoon kaupunginkirjasto, Espoon kuvataidekoulu sekä Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkki. Yhteistyössä AFRY.

Tapahtumapaikat

Tapiolan museot, eli EMMA – Espoon modernin taiteen museo, KAMU Espoon kaupunginmuseo, Näyttelykeskus WeeGeen Mauri Kunnas -näyttely sekä pihan toisella puolella sijaitsevat Museo Leikki ja Suomen kello- ja korumuseo Kruunu. Luovaa tekemistä löytyy myös Espoon kuvataidekoulusta sekä Lasten ja nuorten arkkitehtikoulu Arkista.

Sijainti

Tapiolan museot sijaitsevat kävelymatkan päässä Tapiolan metroasemalta, osoitteessa Ahertajantie 3 (Museo Leikki ja Kruunu) ja Ahertajantie 5 (Näyttelykeskus WeeGee: EMMA, KAMU ja Mauri Kunnas -näyttely). Suosittelemme saapumista julkisilla kulkuvälineillä. Verkkosivuiltamme löydät ohjevideot, joiden avulla on helppo suunnistaa metropysäkiltä perille museoihin. Huomioithan, että museoiden lähistöllä on hyvin rajallinen määrä parkkipaikkoja.

Hinta

Osallistuminen Lasten museofestareille sisältyy museolippujen hintaan! Tapahtuma järjestetään kahdessa eri museorakennuksessa, jossa on kussakin oma sisäänpääsymaksunsa.

Näyttelykeskus Weegee: EMMA, KAMU ja Mauri Kunnas -näyttely 

 • Aikuiset: 20 €
  ➔ yli 29-vuotiaat
 • Alennusryhmät: 10 €
  ➔ alle 29-vuotiaat ja yli 70-vuotiaat, opiskelijat, eläkeläiset, siviilipalvelus- ja varushenkilöt, opettajat, työttömät
 • Ilmainen sisäänpääsy 0 €
  ➔ alle 18-vuotiaat sekä muun muassa: henkilökohtaisille avustajille, Museokortilla, ICOM-kortilla, Kaikukortilla, Helsinki-kortilla, Pressikortilla. Tarkat tiedot Näyttelykeskus WeeGeen sivuilla.

Museo Leikki ja Kruunu 

Lasten museofestareiden aikana Leikissä ja Kruunussa myydään vain yhteisippua.

 • Aikuiset: 18 €
  ➔ yli 18-vuotiaat
 • Alennusryhmät: 10 €
  ➔ opiskelijat, työttömät, varusmiehet, eläkeläiset
 • Lapset: 3 €
  ➔ 2–17-vuotta
 • Ilmainen sisäänpääsy 0 €
  ➔ alle 2-vuotiaat, henkilökohtaiset avustajat, sekä Museokortilla, ICOM-kortilla, OAJ-kortilla, Talentia-kortilla, Kaikukortilla, Pressikortilla ja Ukrainan passilla

+ Museoiden välillä on käytössä pihapiirin alennuslippu, eli näyttämällä lipunmyynnissä toisen talon kassakuittia saa pääsylipusta 20 % alennuksen. Pihapiirin alennus ei koske alennusryhmiä. 

Lisää tapahtumia