Espoo Museum of Modern Art

Varaa etä-KULPS

Espoolaisten peruskoulujen kulttuuri- ja liikuntapolku on EMMAssa opastus, joka tuo taiteen lähelle koululaisten maailmaa. Opastuksella tutustutaan Saastamoisen säätiön Kosketus–kokoelmanäyttelyyn etäyhteyden avulla. KULPS-opastus on varattavissa arkipäiville kello 9–16.

Varauslomake

Espoolaisten peruskoulujen kulttuuri- ja liikuntapolku on EMMAssa opastus, joka tuo taiteen lähelle koululaisten maailmaa. Opastuksella tutustutaan Saastamoisen säätiön Kosketus–kokoelmanäyttelyyn etäyhteyden avulla. Opastus on varattavissa arkipäivisin kello 9-16.

 • PP slash KK slash VVVV
  Espoolaisten peruskoulujen kulttuuri- ja liikuntapolun hinta on 0€.
 • :
  Suosittelemme Zoomia kuvanlaadun säiilyttämiseksi.
 • Huomioitavaa voi olla esim. mahdolliset liikuntarajoitteet, selkeä suomen kieli.
 • Yhteystiedot

  Varaus tulee tehdä viimeistään 7 arkipäivää ennen palvelun ajankohtaa. Vahvistamme varauksen mahdollisimman pian lomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan roskapostisi, mikäli viesti ei ole tullut sähköpostisi Saapuneet-kansioon. Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta 7 vuorokautta ennen opastuksen ajankohtaa, muuten museo veloittaa palvelun täyden hinnan. Varaaja sitoutuu vastaanottamaan opastuksen sovittuna aikana, mikäli museo vahvistaa varauksen. Katso tarkemmat varausehdot.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.